Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:00

13.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín nestačil na Aš. Ta bere všechny body


0

Merklín jako nováček soutěže hostil v prvním utkání letošní sezony na svém hřišti Jiskru Aš. A rozhodně se nemůže za svůj výkon stydět. Vyrovnané utkání nakonec bylo o jednu branku šťastnější pro hostující celek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Merklín vstoupil do utkání velmi dobře. Byl aktivnějším celkem a svoji příležitost dokázal navíc v 20. minutě přetavit v gól Alexandr Neč, který si zpracoval centr a osamocený dokázal překonat Hrabčáka v brance Aše. V 26. minutě ale bylo vyrovnáno. To se dostal k odraženému balónu Jan Zemanovič a vstřelil svoji první branku zápasu. Tu druhou totiž vsítil za necelých deset minut po obdobné akci. Aby toho ale nebylo málo, viděli diváci v Merklíně další branku v rychlém sledu. Vedení Aše totiž trvalo pouhé tři minuty než se trefil Mikuláš Švajka, který šel vyhrál souboj s brankářem a hlavou poslal míč za jeho záda. Už to vypadalo, že první poločas skončí remízou. To byl ale skoro z půlky hřiště nemohl vystřelit hostující Miroslav Střeček a brankáři Říhovi by se nemohl míč odrazit od mokré trávy do brány. 

Začátek druhé půle byl ve znamení několika slibných brankových příležitostí Jiskry Aš. Ani jedna však gólem neskončila, a tak přišel trest v podobě třetí branky Merklína. O tu se postaral Milan Sýkora, jenž využil přesného centru Filipa Hladíka a míč umístil do hostující branky. To běžela 68. minuta. Za dalších devět minut byl ale stav opět nakloněný hostujícímu celku, když zamířil přesně Jiří Čerňanský, který tak svému mužstvu vystřelil tři body, protože nikdo další se v devadesáti minutách již gólově neprosadil. 



Ohlasy k zápasu


EP Merklín
Milan Vlčko: Do utkání jsme vstoupili velmi dobře a vedli jsme 1:0. Poté jsme polevili a soupeř převzal iniciativu a povedli se jim dvě branky z dálky, když to brankáři skočilo na mokré trávě. Poločas skončil 3:2 pro hosty. Ve druhé půli jsme utkání srovnali na 3:3, ale opět jsme dostali vzápětí další branku, kdy to zapadlo přímo za tyčku na kluzkém terénu, když jsme na to nedokázali odpovědět. Je dobré, že jsme vstřelili tři branky na domácím hřišti, ale čtyři branky nemůžeme dostávat. Aš byla na začátek velmi kvalitní soupeř.

TJ Jiskra Aš
Pavel Toth: erén byl mokrý a hřiště tak nějak malé. Hra se převalovala ze strany na stranu a v prvním poločase jsme udělali několik chyb, za což jsme byli potrestáni dvěma brankama. Pak jsme na začátku druhého poločasu byli lepším týmem a nemohl by se nikdo divit, kdybychom dali třeba pět branek. Pak jsme ale dostali gól na 3:3. Využívali jsme mokřejšího terénu a štěstí se přiklonilo na naší stranu. Pak jsme dali čtvrou branku.



Sestavy


EP Merklín
R. Říha [-] - J. Vedlich [-] (67. M. Petrik [-] ) , M. Švajka [-] , P. Hladík [-] , F. Hladík [-] (87. M. Wöllner [-] ) - P. Veselý [-] , M. Denčev [-] (67. J. Tregler [-] ) , J. Vodrážka [-] , M. Dobeš [-] - A. Neč [-] (81. M. Šuver [-] ) , M. Sýkora [-]

TJ Jiskra Aš
V. Hrabčák [-] - D. Kubinec [-] , J. Zemanovič [-] , M. Střeček [-] , V. Svoboda [-] , J. Jarausch [-] , M. Bořil [-] (23. P. Maher [-] ) , J. Potůček [-] (73. T. Vojík [-] ) , M. Pilař [-] , J. Čerňanský [-] , M. Turták [-]

ŽK: 34. P. Veselý , 47. M. Denčev - 56. J. Zemanovič .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - TALPÁŠ Petr, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.