3:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:00

1.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První kolo, první body pro Lokomotivu i Chodov


Branky


81. P. Kotrla , 89. J. Diviš - 9. O. Šteg , 77. M. Boči
0

Vyrovnané utkání bylo k vidětní v rámci 1. kola Krajského přeboru Karlovarského kraje na půdě karlovarské Lokomotivy, kam zavítali hráči Chodova, kteří nakonec domácí celek porazili 3:2 po penaltovém rozstřelu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo mnohem lépe pro hostující Chodov. Ten se totiž v 9. minutě ujal vedení zásluhou Adama Vilda, který jako první prostřelil Nádlera v brance Lokomotivy. Obě mužstva pak měla několik příležitostí ke skórování, ale žádná se už neproměnila v gól. 

 

Druhý poločas byl vyrovnaný a obě mužstva usilovala o vstřelení branky, která by zajišťoavla vyrovnání respektive dvoubrankový náskok. A na řadu přišla právě možnost číslo dvě. V 77. minutě totiž mířil přesně do branky Lokomotivy Martin Boči a Chodov šel směle za vítězstvím. Jenže Karlovarští byli proti. O pár minut později, přesněji v 81. minutě, došlo zásluhou Pavla Kotrly ke snížení a Chodov se musel o výsledek utkání bát. A oprávněně. Minutu před koncem hrací doby totiž poslal míč za brankářova záda Jakub Diviš a bylo vyrovnáno. Chodov tedy v posledních deseti minutách přišel o dvoubrankové vedení a zápas došel do penaltového rozstřelu. Útěchou pro hostující tým může být alespoň to, že díky této disciplíně dosáhli na prémiový bod právě oni.



Sestavy


TJ Lokomotiva Karlovy Vary
R. Nádler [-] - Z. Dvořák [-] , J. Hájek [-] , R. Kolář [-] , J. Durdis [-] - R. Štěpán [-] , P. Jelínek [-] (62. P. Kotrla [-] ) , R. Riedl [-] , J. Kolář [-] (67. S. Štípek [-] ) , R. Kocmánek [-] - J. Diviš [-] -

TJ Spartak Chodov
J. Dutz [-] - M. Kruliš [-] , D. Frána [-] , T. Roulich [-] , J. Kopecký [-] - M. Bečvář [-] (81. O. Šustr [-] ) , A. Vild [-] , O. Klubal [-] , O. Šteg [-] , J. Dušek [-] - M. Boči [-] (89. P. Macák ml. [-] )

ŽK: 67. R. Kocmánek .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - SVATÍK Martin, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.