3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 10:30

1.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyzněl lépe přo Březovou. Mariánky odjíždějí s prázdnou


Branky


0

Olympie Březová přivítala na svém hřišti v rámci. 1. kola Krajského přeboru Karlovarského kraje Viktorii Mariánské Lázně, tedy tým, který v minulém ročníku sestoupil z divize a jehož cílem je návrat právě do vyšší soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání byl souboj o tři body naprosto vyrovnaný. Mariánské Lázně hrály velice aktivně a byly důraznějším týmem. I přesto však v 7. minutě inkasovali. Po zataženém balónu do velkého vápna se uvolnil Petr Peterka, který střelou k zadní tyči otevřel stav utkání. Za deset minut byl stav utkání ale opět vyrovnaný. Po rohovém kopu si na míč vyskočil Petr Holub, který ho hlavou umístil do branky Olympie. Do šaten ale přeci jen odcházeli spokojenější domácí. V 42. minutě totiž Roman Domin ustál souboj s protihráčem, potáhl si balón a krásnou střelou z dvaceti metrů poslal Mariánské Lázně do vedení.

I druhý poločas byl vyrovnaný. I přesto však Březová dokázala odskočit do dvoubrankového trháku. V 54. minutě totiž domácí zahrávali rohový kop, po nemž se odrazil míč až na kopačku Tomáše Bereczkého, který prostřelil vše co mu stálo v cestě a míč zastavila až sít v brance Šmejkala. Mariánské Lázně se po inkasované brance nevzdali a jako by zařadily vyšší rychlost, díky které se v 71. minutě trefil Jan Bílek. Ten vyhrál souboj v šestnáctce, potáhl si míč na pravou stranu a křižnou střelou nedal Kocourkovi v brance Březová šanci. Po kontaktní brance měla Viktorka drtivou převahu, ze které však nedokázala vstřelit tíženou vyrovnávací branku. Březová tak na svém hřišti zvítězila nad Mariánskými Lázněmi 3:2.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová
Petr Peterka: Samozřejmě bylo utkání po fotbalové stránce velice zajímavé a byl to velice pěkný zápas. Oba dva mančafty podaly kvalitní výkon. Bylo vidět, že oba týmy chtěly vyhrát. Hra se střídala nahoru dolů a soupeř byl velice důrazný, přehrával nás v osobních soubojích. My jsme hráli zezadu a kombinačně, což se nám dařilo a dali jsme díky tomu dvě branky. Ve druhém poločase jsme udělali střídání a během toho se nám podařilo zvýšit na 3:1. Soupeř se dostal do hry, když nám dal branku na 3:2 a v posledních dvaceti minutách ovládl hru. Jsme rádi, že jsme nakonecý výsledek uhráli. Musím uznat kvalitu soupeře, který bude jeden z kandidátů na vítězství v krajském přeboru.

FC Viktoria Mariánské Lázně
Štěpán Hirschl: Věděli jsme, že jedeme k těžkému soupeři, který je spolu s námi jeden z favoritů soutěže. Stalo se nám, že nám vypadli další hráči ze sestavy, které jsme nedokázali nahradit. Snažili jsme se hrát aktivně. První poločas nám nevyšel, druhý už byl lepší a ke konci zápasu jsme měli převahu. Soupeř zaslouženě vyhrál. My jsme v téhle době závislí na tom, jak se budeme scházet. Celkově to hodnotím jako porážku, která nás vede k ponaučení a musíme ještě na sobě hodně pracovat.



Sestavy


FK Olympie Březová
L. Kocourek [-] - D. Peterka [-] , T. Veselovský [-] , M. Burkyt [-] , J. Elijáš [-] , M. Čuchraň [-] (46. J. Šaloun [-] ) - R. Domin [-] (60. V. Škoda [-] ) , T. Bereczký [-] , J. Kašpar [-] (85. M. Slabyhoudek [-] ) , P. Peterka [-] - M. Fojtík [-] (60. J. Šellong [-] ) -

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - J. Šaliga [-] , M. Jakubík [-] , A. Novák [-] , V. Kotous [-] , M. Daneziev [-] (46. J. Schero [-] ) - J. Maule [-] (84. L. Hadač [-] ) , M. Drahorád [-] , F. Helembai [-] - P. Holub [-] , J. Bílek [-] -

ŽK: 55. M. Burkyt - 58. M. Jakubík , 88. L. Hadač .
Místo: tráva. Počet diváků: 125. Rozhodčí: Jati David - SAPOUŠEK Jáchym, ŠMAT David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.