8:1
(5:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 15:00

1.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Citice rozdrtily Kynšperk 8:1


Branky


4. J. Bílek , 14. M. Hamouz , 23. L. Mika , 29. M. Hamouz , 44. M. Kessl , 74. L. Mika , 76. J. Bílek , 88. M. Moule (p.) - 69. J. Karlík
0

Sokol Citice přivítaly na svém hřišti v rámci 1. kola Krajského přeboru Karlovarského kraje Slavoj Kynšperk nad Ohří a již od začátku utkání bylo zřejmé, kdo má větší šanci získat tři body. Byly to Citice, které vyhrály v poměru 8:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Citice začali od začátku utkání aktivně a již ve 4. minutě se mohli radovat z první vstřelené branky. O tu se postaral Josef Bílek. Netrvalo dlouho a dobře hrající Citice se prosadily podruhé. Deset minut po první brance se totiž trefil přesně Miroslav Hamouz, který tak zvýšil náskok domácích na 2:0. Pak dokonce přišlo vyloučení Jakuba Marka, který dostal červenou kartu po dvou žlutých kartách. Citice byly po dvou vstřelených brankách na koni a Kynšperku nedaly žádnou šanci na odpověď. Naopak v minutě 23. zvýšili díky střele Lukáše Miky náskok na 3:0 a za dalších šest minut na 4:0 po druhé trefě Miroslava Hamouze. Do konce první půle domácí skórovali ještě jednou. V 44. minutě dějství zvyšoval na 5:0 Michal Kessl.

 

Ve druhém poločase to vypadalo jak v tom prvním, akorát s tím rozdílem, že se diváci už nedočkali tolika branek. Citice byly jednoznačně aktivnějším mužstvem a Kynšperk k ničemu nepouštěli. Jediným pozitivem pro Kynšperk byla 69. minuta, kdy zaznamenal branku Jakub Karlík. Pak už opět úřadovali domácí. Nejdříve v 74. minutě Lukáš Mika zvýšil na 6:1, aby chvíli po něm rozvlnil síť za zády Krause Josef Bílek. A to nebylo vše, dvě minuty před koncem totiž kopal penaltu  Miroslav Moule, který stanovil konečné skóre 8:1.



Ohlasy k zápasu


Sokol Citice
Lubomír Krupička: Ani bych ho nehodnotil, protože Kynšperk tak nemá vůbec co dělat. To je první sestupující už teď. Celé utkání bylo jednoznačné a hrálo se na jednu bránu. Za stavu 5:0 po půlce si to moji kluci brali jako lehounký trénink.

TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
Karel Bayer: Na malém hřišti jsou domácí nebezpeční a toho jsme si byli vědomi. Celé utkání měli plně ve svých rukou a předčili nás ve všech herních činnostech. Nakonec jsme odešli s debaklem 8:1.



Sestavy


Sokol Citice
D. Rajtšlegr [-] - R. Pinta [-] (46. T. Burda [-] ) , M. Moule [-] , J. Bufka [-] , J. Bílek [-] - M. Kessl [-] , J. Dlouhý [-] , P. Širochman [-] , D. Psota [-] (70. J. Šalena [-] ) - L. Mika [-] , M. Hamouz [-] (70. F. Vilček [-] ) -

TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
P. Kraus [-] (49. E. Jakobec [-] ) - T. Orgoník [-] , J. Marek [-] , M. Carda [-] , M. Najman [-] , D. Packert [-] (55. J. Lukáč [-] ) , M. Bobčík [-] , Z. Štryncl [-] , J. Karlík [-] , F. Hanzlíček [-] , Z. Beran [-]

ŽK: 39. J. Dlouhý , 80. M. Moule , 83. F. Vilček - 3. J. Marek , 39. D. Packert , 88. T. Orgoník . ČK: 21. J. Marek .
Místo: tráva. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Kučka Jiří - ŠMAT Robert, PESCHEL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.