1:5
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 10:00

2.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvězda opět padla. Tentokrát doma s Nejdkem


Branky


35. J. Milota - 54. T. Pilař , 60. F. Jílek , 64. T. Pilař , 72. T. Jílek , 77. F. Jílek
0

Nejdek zajížděl v rámci 2. kola Krajského přeboru Karlovarského kraje na hřiště Hvězdy Cheb, která se pokusila odčinit porážku z předchozích dvou zápasů, tedy 1. a předehrávaného 13. kola. To se ji však nepodařilo a po dobrém prvním poločase ve druhém dějství pětkrát inkasovala a proti Nejdku prohrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl vyrovnaný fotbal, ve kterém bylo k vidění několik šancí na obou stranách. Kdo se však radoval ze vstřelené branky, byli domácí. Ti se totiž zásluhou Jakuba Miloty v 35. minutě ujali vedení, které jim vydrželo až do konce prvního poločasu.

 

Druhý poločas už ale patřil výhradně hostujícímu mužstvu a Hvězdě se nedařilo vůbec nic. Vyrovnávací branka Nejdku přišla v 54. minutě, když se trefil bývalý ligový hráč Tomáš Pilař. Když se navíc v 60. minutě trefil do sítě Hvězdy František Jílek, dostali se hosté do vedení, které už nepustili a naopak přidali další zásahy. Za další čtyři minuty se prosadil Tomáš Pilař, který zvyšoval na 3:1 a domácím se naděje na dobrý výsledek začala vzdalovat. V 72. minutě se pak navíc trefil Tomáš Jílek, po kterém se za pět minut podruhé v zápase prosadil František Jílek a stanovil tak konečné skóre 1:5 z pohledu domácího Chebu. 



Ohlasy k zápasu



FK Nejdek
Zbyněk Draxal: Zavítali jsme na hřiště Hvězdy, která minulý rok hrála divizní soutěž. Z divizního týmu však zbyl jen zlomek hráčů, a tak náš tým odjížděl do Chebu s cílem natáhnout sérii vítězství . Domácí ale kladli v prvním poločasu houževnatý odpor a odměnou jim bylo poločasové vedení. Ve druhém poločasu se po pasu Tomáše Pilaře a následném faulu na unikajícího Ríšu Kinkala pískala penalta, kterou s přehledem proměnil Tomáš Pilař. Od tohoto okamžiku byl náš tým lepším družstvem a začaly padat další góly. Za druhý poločas patří týmu pochvala. Příští týden budeme muset podat kvalitní výkon po celý zápas v souboji s jedním z favoritů soupeře, Viktorií Mariánské Lázně.



Sestavy


FK Hvězda Cheb
E. Klimov [-] - M. Větrovec [-] , J. Klepáček [-] , J. Neumann [-] (22. T. Balák [-] ) - M. Dobeš [-] , J. Netrval [-] , L. Hajmacher [-] , A. Fidler [-] , R. Liguš [-] - R. Žídek [-] , J. Milota [-]

FK Nejdek
J. Bílek [-] - T. Pilař [-] , J. Falatek [-] (87. J. Valvoda [-] ) , F. Jílek [-] , F. Neudert [-] , J. Pachta [-] , J. Rutrle [-] , R. Kinkal [-] , T. Jílek [-] , T. Sojka [-] (46. Š. Sulák [-] ) , F. Rutrle [-]

ŽK: 17. J. Neumann , 24. M. Dobeš , 41. J. Klepáček , 52. A. Fidler - 46. T. Jílek , 60. F. Jílek .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Cvrk Miroslav - ŠUMA Jakub, HLAVATÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.