5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 10:30

3.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová na domácím hřišti nezaváhala a nadělila Chodovu "bůra"


Branky


14. V. Škoda , 15. J. Kašpar , 39. T. Bereczký (p.) , 75. M. Čuchraň , 85. R. Domin
0

Březové se v letošní sezoně daří výborně. Z prvních třech zápasů vytěžila maximum bodů a to samé očekávala proti Spartaku Chodov, který přivítala na domácí půdě. A zadařilo se opět. Březová jej porazila 5:0 a jako jediná má plný bodový zisk, tedy dvanáct bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová vstoupila do utkání výborně a Chodov od začátku zápasu tahal za kratší konec provazu. Domácí poprvé udeřili v 14. minutě, kdy se do míče opřel Václav Škoda a otevřel tak brankový účet utkání. Ten za další minutu rozšiřoval Jan Kašpar, který tak zvýšil vedení na 2:0. A to nebylo do konce poločasu vše. V minutě 39. se prosadil Tomáš Bereczký a nováček krajského přeboru prohrával 3:0.

 

Do druhého poločasu nastoupila Březová se čtyřmi novými hráči, které v 62. minutě doplnil ještě pátý. Nic to ovšem nezměnilo na aktivním přístupu všech domácích hráčů, kteří si vytvářeli jednu šanci za druhou. Navíc od 69. minuty hráli jen proti deseti hráčům, protože byl za vyhrožování protihráči vyloučen Michal Bečvář. Březová početní výhody využila hned dvakrát. Nejdříve se v 75. minutě prosadil Michal Čuchraň a za dalších deset minut vstřelil poslední branku utkání Roman Domin. Březová tak zvítězila nad Chodovem 5:0 a jako jediná má v tabulce krajského přeboru plný počet dvanácti bodů za čtyři výhry. 



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová
Petr Peterka: Do utkání jsme vstoupili s respektem, jelikož Chodov byl úspěšný v zápase s Ostrovem. Celé utkání ale bylo v naší režii. Drželi jsme balón a předváděli herní kombinace, což jsme dokázali vyrovnat v prvních dvaceti minutách. Pak jsme herně polevili, ale do konce poločasu stihli dát ještě jeden gól, který do našich řad vnesl herní klid. O poločase jsme vystřídali pět hráčů, hra se nezměnila a stále jsme drželi balón a vytvářeli šance.

TJ Spartak Chodov
Petr Vakeš: Nechytli jsme začátek zápasu. Pak nás Březová kvalitou přehrála a rozhodčí tak trochu nezvládli svoji roli.



Sestavy


FK Olympie Březová
L. Kocourek [-] - D. Peterka [-] (46. T. Veselovský [-] ) , M. Burkyt [-] (46. M. Slabyhoudek [-] ) , M. Čuchraň [-] , J. Elijáš [-] - R. Domin [-] , T. Bereczký [-] , J. Kašpar [-] (62. P. Peterka [-] ) - P. Živný [-] (46. M. Fojtík [-] ) - J. Šellong [-] (46. J. Šaloun [-] ) , V. Škoda [-]

TJ Spartak Chodov
J. Dutz [-] - O. Parth [-] , M. Bečvář [-] , A. Vild [-] , P. Macák ml. [-] , O. Šustr [-] (65. J. Jiroušek [-] ) , J. Kopecký [-] (84. P. Jankovský [-] ) , J. Dušek [-] , T. Roulich [-] , D. Frána [-] , J. Macák ml. [-] (76. J. Janovský [-] )

ŽK: 29. M. Burkyt , 64. M. Slabyhoudek , 76. M. Čuchraň - 25. O. Šustr , 69. J. Dutz . ČK: 69. M. Bečvář .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Henych Karel - KUČKA Jiří, GRŮZA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.