D. Toman 5.
P. Ryba 13. (vl.)
J. Poul 27.
J. Poul 79.
4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Radostína rozhodlo v prvním poločase


Branky


5. D. Toman , 13. P. Ryba (vl.) , 27. J. Poul , 79. J. Poul - 50. O. Jančík
20

Béčko Radostína rozhodlo zápas v prvním poločase, kdy vstřelilo Ujčovu tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Béčko Radostína vstřelilo tři branky

Sobotní zápas v Radostine sliboval vyrovnanou podívanou, neboť soupeře delily v tabulce pouze tři body. Domácí hráči vstoupili do utkání velice aktivně a hned v 5.minute vsitili úvodní gól zápasu. Dařilo se jim využívat rychle křídelni hráče, kteří hostující obraně hodně zatapeli. Netrvalo dlouho a akci domácích si srazil do vlastní brány obránce a skóre bylo 2:0. Radostinsti kontrolovali hru a předváděli koukatelny fotbal. Další branku vsitil po dalším rychlém náběhu Novotného Poul a bylo to 3:0. Po třetím gólu domácí polevili a konec poločasu se jen dohraval.

Druhá půle skončila nerozhodně

Začátek druhé půlky domácí zaspali. Prestalo se běhat, napadat a hosté z Ujcova převzali iniciativu. Dostalo se jim zaslouženeho snížení, kdy volný přímý kop po teci obránce skončil za zády bezmocneho Homoly. Gól hosty nabudil a vrhli všechny síly do útoku. Měli pár velice slušných pozic ke skorovani, ktere ovšem neproměnili a z ojedinělého brejku upravil na konečne skóre opět Poul. Bylo hotovo a utkání se pouze dohrálo.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Lukáš Invald, vedoucí týmu: V první půli jsme dokázali využít posil z A týmu, naše hra měla hlavu a patu. Bohužel jsme po třetím gólu přestali hrát po zemi a začali nakopavat. Nicméně 3 body zůstali doma a to se počítá.




Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - D. Toman [-] , M. Láznička [-] (69. R. Hošek [-] ) , J. Poul [-] , J. Novotný [-] , O. Bradáč [-] (73. O. Veselý [-] ) , P. Dvořák [-] (80. R. Večeřa [-] ) , M. Šimek [-] , P. Inwald [-] , A. Kališ [-] , L. Invald [-] (46. S. Berka [-] )

SK Ujčov
F. Bureš [-] - M. Mašek [-] , P. Ryba [-] , M. Dvořáček [-] , P. Němec [-] , V. Šikula [-] , P. Rotkovský [-] , J. Štourač [-] , O. Jančík [-] , P. Mitáš [-] , P. Mareš [-] (46. J. Večeřa [-] )

ŽK: 73. D. Toman .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: TITAUER Jan - KOZINOVÁ Martina, EXL Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Filip Kintr
Tip experta: výhra hostů

Věřím hostům z Ujčova, kteří v čele s kanonýrem Rybou vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

B tym