0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostínské Béčko vyhrálo v Pohledci


Branky


22

Radostínské Béčko vyhrálo v Pohledci brankou Kadlece.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kadlec vstřelil jedinou branku první půle

V utkání druhého kola se utkaly dva týmy, které si v prvním kole připsaly tříbodový zisk. Hosté se soustředili na obranou fázi a z jednoho protiútoku se prosadil ve 25. minutě Tomáš Kadlec - 0:1. Domácí se snažili o vyrovnání, ale pozorná hostující obrana stála na pevných základech. Poločas tak vyzněl lépe piro hostující Radostín.

 

 

 

Druhá půle branku nepřinesla

Druhou půli se opakoval scénář z prvního poločasu. Domácí dobývali branku Hoška a hosté podnikali rychlé protiútoky, které ale zůstaly nevyužity. Rozhodčí Bajer tak mohl v devadesáté minutě fouknout naposledy do píšťalky a spokojenější hosté mohli začít slavit vítězství. Radostín tak při plném bodovém zisku okupuje horní část tabulky. Pohledci zatím patří střed tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica:

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Lukáš Invald: K dnešnímu utkání jsme vyjížděli s patřičným respektem, neboť už ani nepamatuji kdy jsme v Pohledci bodovali. Utkání jsme zvládli výborně takticky, nikam jsme se nehnali a čekali co soupeř vymysli. Povedla se nám jedna akce, díky které jsme se dostali do vedení. Soupeře jsme k žádné ložence nepustili, naopak sami jsme mohli z brejku pojistit. Bohužel se nestalo ale i tak jsem velice rád za ubojovane vítězství. Nezbývá mi než opět pochválit celý tým za bojovnost a už vyhlizime poutove utkání proti Rudolci.



Sestavy


TJ Pohledec
M. Hájek [-] - L. Ondráček [-] (63. J. Vašík [-] ) , J. Starý [-] , F. Karmazín [-] (70. J. Bartoň [-] ) , T. Šolc [-] (60. M. Fajmon [-] ) , L. Rubín [-] , L. Novotný [-] , J. Pustina [-] , M. Žák [-] , M. Šajner [-] , F. Lhotský [-] (82. J. Švanda [-] )

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
R. Hošek [-] - P. Kozel [-] (74. M. Špaček [-] ) , J. Poul [-] (70. S. Berka [-] ) , F. Ochrana [-] , J. Koudela [-] , R. Večeřa [-] , P. Gregar [-] (46. T. Staněk [-] ) , M. Šimek [-] (83. D. Homola [-] ) , D. Invald [-] , T. Kadlec [-] , L. Invald [-] (65. A. Kališ [-] )

ŽK: 74. J. Vašík - 15. J. Poul , 67. M. Šimek .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: BAJER Josef - DVOŘÁK Miloš, HOFTA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Martin Homola
Tip experta: výhra domácích

Pohledec je podobný případ jak Ujčov. Chápu, že jim loni dvakrát nepomohla dlouhodobá absence Hájka, nicméně I tak těžko hledat logiku v tom, že byli zralí na sestup. Jistě nechtěji loňskou hrůzu opakovat a tím pádem by rezervu Radostína rozhodně měli porazit, ne-li přejet.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích