4:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2020 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šoukal vstřelil ve druhé půli vítězný hattrick


Branky


20

Šoukal vstřelil ve druhé půli vítězný hattrick a domácí Měřín otočili zápas s Rožnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožná se dostala do vedení

V druhém kole III. třídy se poprvé představili v domácím prostředí hráči Měřínské rezervy. A právě domácí celý poločas tahali za kratší provaz. Hrálo se převážně mezi vápny a i přes sporadické šance se ani jedna strana nemohla prosadit. Změna ve skóre tak přišla až v 42. minutě, centr z levé strany propadl za záda obrany a Kroupa pohodlně skóroval.

Měřín otočil zápas zásluhou Šoukala

 

O poločase se domácí hráči probrali a do druhého dějství vstoupili skutečně skvostně. Už v 52. minutě zahrávali domácí roh, ve skrumáži byl u míče nejrychleji Šoukal a z malého vápna prostřeli vše, co mu stálo v cestě. O dalších 7 minut později otočil vývoj utkání domácí kapitán Robotka, když po hezkém pasu Procházky zakončil hlavou do protipohybu Berana. V 72. minutě se opět prosadil Šoukal, tentokrát střelou z vápna. Hned po třech minutách, po dobré kombinaci, šel Šoukal sám na brankáře hostí, ale Beran dobrým výběhem vytěsnil míč na roh. Z následného rohu už Šoukal svůj hattrick zkompletoval a uzavřel tak gólový lístek utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Chybělo nám 10 hráčů, což je šílené číslo. Musím poděkovat všem za ochotu a chuť hrát. V prvním poločase se nám nedařilo, většinu odražených balónů sbírali hosté z Rožné. V druhém poločase jsme zmenšili hřiště a dostávali jsme protihráče více pod tlak. Výborně zahrála obrana v čele s Lázničkou a L. Vokurkou. Premiéru si za muže odbyl Svoboda a ukázal slušný potenciál, za což jsem rád.

SK Rožná
Marek Navrátil:



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
J. Svoboda [-] - F. Sysel [-] , D. Jonáš [-] , L. Vokurka [-] , T. Láznička [-] - D. Kolouch [-] (74. V. Palík [-] ) , D. Robotka [-] , V. Procházka [-] , L. Řezníček [-] (65. Š. Zdvihal [-] ) - J. Šoukal [-] (85. S. Vlach [-] ) , T. Kuřátko [-] (79. L. Prchal [-] )

SK Rožná
J. Beran [-] - P. Navrátil [-] (60. R. Buchtela [-] ) , F. Škutchan [-] , O. Kroupa [-] , T. Sýkora [-] , J. Kroupa [-] , J. Vyžrálek [-] , M. Navrátil [-] , A. Korbička [-] , K. Beran [-] , P. Sýkora [-] (78. I. Pokorný [-] )

ŽK: 80. T. Láznička .
Počet diváků: 107. Rozhodčí: INVALD Lukáš - SYMONIDES Stanislav (N), HUMPOLÍK Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Martin Homola
Tip experta: výhra hostů

Měřínské béčko mělo i loni pomalejší start, takže byť věřím, že na konci sezóny budou oba týmy v horní pětce, v tomto zápase body na straně domácích nečekám a hádám, že Rožná povede tabulku i po dvou kolech.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích