O. Parth 4.
J. Dutz 37. (p.)
A. Vild 40.
O. Parth 77.
4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

4.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov si poradil na domácí půdě s FC Cheb


Branky


4. O. Parth , 37. J. Dutz (p.) , 40. A. Vild , 77. O. Parth
0

Nováček soutěže Spartak Chodov přivítal na svém hřišti v rámci 4. kola krajského přeboru tým FC Cheb, který v prvních čtyřech zápasech získal devět bodů a nacházel se v horních příčkách tabulky. Chodov získal body tři. Jak v dosavadním účinkování soutěže, tak i v zápase proti Chebu, kterému vstřelil čtyři branky a jednoznačně zvítězil 4:0.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodov vstoupil do utkání na jedničku. Už ve 4. minutě našel Šustr chytrou přihrávkou Partha, který prostřelil Kliera v brance Chebu a otevřel stav zápasu. Jak Chodovští, tak i Chebští si dokázali v průběhu prvního poločasu vytvořit několik příležitostí, ale ujala se až ta z 37. minuty. Penaltu po faulu na Šustra totiž využil Jáchym Dutz. Pro hostující Cheb bylo ještě hůře za tři minuty. Téměř z nulového úhlu se totiž prosadil Adam Vild a zvýšil tak náskok svého týmu na tříbrankový.

 

Ve druhém dějství se i nadále Chodovu dařilo držet poctivého výkonu a odměnou za to mu byla vstřelená branka, o kterou se postaral Ondřej Parth. Ten po brejkové akci Štega dostal přihrávku přímo na kopačku a nebylo pro něj příliš těžké poslat míč do branky Chebu. A protože Chebští nevyužili příležitosti, které si vytvořili, skončilo utkání mezi Chodovem a FC Cheb 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov
Petr Vakeš: Utkání se nám podařilo konečně vyhrát po dobrém taktickém výkonu celého mužstva.




Sestavy


TJ Spartak Chodov
J. Dutz [-] - L. Vondráček [-] , D. Frána [-] , J. Kopecký [-] - A. Vild [-] (82. J. Janovský [-] ) , O. Klubal [-] , O. Šteg [-] (78. M. Kopecký [-] ) , J. Dušek [-] , M. Boči [-] (72. P. Macák ml. [-] ) - O. Šustr [-] (60. J. Macák ml. [-] ) , O. Parth [-] (86. L. Janoušek [-] )

FC Cheb
J. Klier [-] - F. Eschler [-] (46. P. Dulovec [-] ) , P. Benkovský [-] , P. Koloc [-] (82. J. Vondrášek ml. [-] ) , J. Vondrášek [-] - P. Lungu [-] , N. Tůma [-] , J. Dvořák [-] , M. Speierl [-] (78. V. Kutlák [-] ) - R. Prokopec [-] , V. Altman [-] -

ŽK: 65. J. Kopecký - 22. P. Lungu , 37. J. Klier , 42. P. Benkovský , 47. J. Vondrášek .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - ŠMAT Robert, PESCHEL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.