Jimramov doma nestačil na Křoví


Branky


27

Jimramov doma nestačil na Křoví a prohrál o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plechatý poslal Křoví do vedení

První poločas nabídl pěkný fotbal, hra byla vyrovnaná a gólové šance byli vidět na obou stranách, nás hodně podržel brankář Petr Karmazín, který vychytal jednu gólovou šanci a hodně střel ze střední vzdálenosti. Ve 32. minutě se nám podařila nádherná akce, na jeden dotek přenesení hry z levé do pravé strany. Přes Plechatého, Menclera a uvolnění Datinského na křídle, který našel svou přihrávkou volného naběhnuvšího Ondru Plechatého. Krásný centr gólman jen vyrazil na patičku Plechatého, který uklidil mičudu do brány. Do kabiny jsme tak mohli odcházet v dobré náladě.

Křoví druhou půlku zvládlo lépe

Začátek druhého poločasu soupeř hodně tlačil, vytvářel si gólové šance, které však končili na kopačkách naší obrany nebo v rukavicích bezchybného gólmana, až na jednu výjimku z 58. minuty, kdy nám domácí ve skrumáži dali gól. Po inkasovaném gólu jsme se však otřepali. Závěr utkání jsme zvládli a z rychlých brejků jsme dali dva nádherné góly. Nejprve v 78. minutě po prodloužení balónu Petrem Bartoškem se ocitl mezi stopery Ondra Plechatý, jednomu z nich nasadil housle, při střele uklouzl tak šikovně, že domácímu brankáři nedal žádnou šanci, balón zaplul k druhé tyčce, než ke které skákal domácí brankář. V 82. minutě Bartošek opět prodlužuje, tentokrát na druhého střeďáka - Kubu Hanuse, který vyhrál osobní souboj s domácím obránce a následně chladnokrevně přeloboval brankáře domácího týmu .



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Není o čem. Dno tabulky je místo kam momentálně patříme. Bojíme se hrát, většina hráčů je připosraná něco na hřišti zkusit a upřímně řečeno, plukovníkův zákaz fotbalu nám asi přijde docela vhod(smích). Křoví dnes tak trochu rezignovalo na kombinační fotbal a hrálo dlouhé balony na Bárta a to nakonec přineslo i rozdílový gól na 2:1, takže jim to vyšlo. Protože si myslím, že na podzim už v soutěžních zápasech kopačky neobujeme máme spoustu času s tím něco udělat. Ale to už tady zaznělo tolikrát a akorát tak pí.u a šišky... Přeji všem aby ve zdraví přežili covid hysterii a pamatujte, že nejhorší smrt je z vyděšení(smích) Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV.

TJ Sokol Křoví
Jiří Chlup: Tímto bych chtěl poděkovat celému týmu za předvedený výkon, bojovnost a za to, že i v takto okleštěné sestavě se nevzdali a bojovali až do konce zápasu



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 10. 2020 06:36
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou
Hodnocení zápasu
13. 10. 2020 06:33
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 13:04
Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Jimramov zabere a v domácím prostředí vyhraje 3:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Sázím na zkušenost hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů