Derby vyznělo jasně pro Křižanov


28

Derby vyznělo jasně pro Křižanov, který nastřílel Jívoví šest branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křižanov vstřelil dvě branky

Za chladného odpoledne se odehrálo velmi zajímavé derby. Domácí chtěli do utkání vstoupit aktivně a nejlépe rozhodnout hned na začátku utkání, to se jim bohužel nepovedlo. V prvních 15minutách se Křižanov snažil hrát po zemi a dostávat se k hostující brance kombinací, akorát zapomněli, že je k tomu potřeba pohyb. A tak přišla 23.minuta Jindra Horký ukázkově zalepil balon, poslal ho na Lukáška, který našel na malém vápně Holubáře a bylo to 0:1. Domácí se naštěští do poločasu vzpamatovali. Ve 36.minutě po akci Patrika Bajera s Martinem Petrem, poklidil míč do sítě střelou z vápna, po zemi k tyči, Daniel Uhlíř. Od té chvíle začal Křižanov konečně hrát a Jívoví přimáčkli před jejich vápno. Ve 43.minutě přišla paráda od Patrika Bajera, který udělal 2 borce a míč naservíroval na zlatém podnose Davidu Fendrychovi 2:1

Domácí ve druhém poločase navýšili skóre

Druhá půle začala jako ta první. Jívoví před svým vápnem a odkopávali balóny co nejdál. Křižanov se snažil navýšit vedení. Ale buď netrefili branku nebo trefili Jakubce. V 64.minutě šel do dvou soubojů, při kterých málem prokousl merunu, Kopáček, narazil si s Petrem a postupoval sám na Jakubce, který neměl nárok 3:1. Za pár minut došlo k nedorozumění v domácí obraně a opět Holubář 2:3. V 82.minutě po akci kapitána Uhlíře a nahrávce na Miliho Škorpíka to bylo 4:2. Hned v 85.minutě pronikl do vápna Lukáš Liška a dal malou domů Jakubcovi, který chtěl míč odkopnout, jenže promáchl a bylo to 5:2. Na konečných 6:2 za další dvě minuty upravil Škorpík, který se snad probudil ze svého spánku.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Martin Petr: .Do utkání jsme chtěli vstoupit aktivně a rozhodnout ho hned na začátku. Což se nám bohužel nepovedlo. Nefungovali nám kraje záloh a celkově byla malá snaha nabízet se na balon. Od 30.minuty se to, ale zlepšilo a od té doby jsme Jívoví do ničeho nepustili a v podstatě nepustili za půlku.




Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - NOBICHT David (N), ŠTĚPÁNEK Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 9. 2020 19:25
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Robin Roštinský
Tip experta: výhra domácích

Tak domácí jasně vyhrají a potvrdí favorita soutěže. Doufám že už se konečně trefí i Škorpik (smich)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Křižanov v derby potvdí letošní dobré výsledky. Po vyrovnaném utkání zvítězí o jednu branku..

Tip: výhra domácích