Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov vedl, ale Rožínka pak jasně otočila zápas


Branky


29

Jimramov vedl, ale Rožínka pak jasně otočila zápas, když nastřílela domácím šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padlo pět branek

V 8.kole přivítali domácí na svém trávníku tradičního soupeře, Dolní Rožínku. Domácí těžko lepili sestavu a tak hosté byli v utkání velkým favoritem. Domácí však začali dobře a hra byla poměrně vyrovnaná. V 8.minutě šel žleva na branku domácí kapitán Bednář, snažil se obejít Śmerdu, ten ho podrazil a rozhodčí Bula píská penaltu, brankář Hlaváč jako tradičně s jistotou proměńuje 1 : 0. Hosté se rychle oklepali a po dvou hrubkách domácích, stav otáčejí - v 11.minutě po zaváhání Hlaváče Čermák vyrovnává a ve 13.minutě se několik domácích dohaduje o aut na půlce, ale to již Bukáček uklízí míč do branky 1 : 2. Hosté postupně stále víc dominují, ale šance zahazují, až ve 31. a 40.minutě se dvakrát prosazuje Bartoněk, poprvé k pravé tyči, po druhé za háčky k levé tyči.

Dolní Rožínka pojistila výhru dalšími dvěma góly

V úvodu druhého poločasu se dvakrát prosazuje Čermák a pak se utkání pouze dohrává, hosté v koncovce hodně vymýšlejí jak míč dopravit do branky, zvoní tyče, ale skore již nenarůstá, domácí měli po pěkné akci jednu gólovku, ale neproměňují a tak utkání končí zaslouženým vítězstvím hostí, když rozdíl ve hře byl ještě větší než ukazuje výsledek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Jako tradičně jsme šli do vedení, ale po hrubých chybách jsme 3 inkasovali a poté už to byla kočka myš. Konečné skóre je pro nás hodně milosrdné, hosté toho zahodili opravdu dost...Jinak je to pořád stejná písnička, málo lidí, každej zápas jiná sestava, aspoň že mlaďoši se otrkávají. Ještě si neodpustím jednu věc. Je pro mě zarážející přístup některých dorostenců. Opakovaně byli jak mnou tak teď trenérem Buchtou de facto prošeni, aby nám šli pomoct a oni nás s úsměvem na rtu pošlou do prdele. Divná doba...navíc od některých individuí na mezi ještě posloucháš narážky, že mladí nedostávají šanci. Dostávají, ale jen ti co o ni stojí....Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV

TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Bílek: V zápase jsme byli favoriti. Ale jak už to někdy bývá, pokud dá soupeř rychlý gól, může se situace na hřišti vyvýjet jakkoliv. Rychlý gól jsme opravdu dostali, a to po chybě Fandy Šmerdy, když kličkoval v pokutovém území. Poté zatáhl ručku a pískala se penalta. Naštěstí jsme brzy skóre otočili a zápas v klidu dohráli. K vítězství dopomohl 3 góly Čermák, 2 Bartoněk a 1 Sedlák. Stále nás trápí špatná koncovka, branek jsme mohli střelit dozajistě mnohem více. Jimramovu se nedá upřít bojovnost, na druhou stranu kvalitativně budou mít vážné problémy se záchranou. Pokud nám teda sezónu opět nepřeruší, z čehož máme všichni největší obavu.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - Z. Novotný [-] , T. Gregor [-] (46. L. Buchta [-] ) , P. Sedlák [-] (65. M. Gregor [-] ) , P. Sedlák [-] - L. Bednář [-] , V. Dostál [-] , V. Peňáz [-] , R. Ondrůch [-] - P. Borovský [-] , K. Šenkýř [-] -

TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - F. Šmerda [-] (79. J. Vařejka [-] ) , V. Vondruška [-] (57. M. Urban [-] ) , O. Černý [-] (70. J. Bílek [-] ) , P. Sedlák [-] , P. Bukáček [-] , P. Bartoněk [-] , J. Čermák [-] , P. Vondruška [-] (77. Z. Konček [-] ) , L. Hofman [-] , T. Hille [-] (46. V. Kopecký [-] )

ŽK: 48. P. Sedlák - 41. T. Hille .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: BULA Nikola - DVOŘÁK Miloš, ZLOCH Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 9. 2020 20:53
S Bojdou souhlasím nejvíc smutný je že legenda klubu který pro to dýchá i s posledních sil tam napadá v 80 min je docela smutný a mládí na to serou
27. 9. 2020 22:11
víš jak, můj první a nejlepší trenér Čestmír "Zajíc" Kubík mě už v roce 1984 naučil, že zápas se prostě vojebat nesmí, tečka:-))))

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Petr Procházka

Expert: Robin Roštinský
Tip experta: výhra hostů

Tak tady to bude asi gólově dost velká nadílka fanoušci se mají na co těšit a 3 body si odvezou hosté

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Jimramov letos bude mít problémy se záchranou. Přesto tipuji, že nás čeká velice těžké utkání a doufám, že jej zvládneme a vyhrajeme alespoň o gól ;)

Tip: výhra hostů