Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 10:30

4.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová vstřelila Lomnici pět branek a vede tabulku


Branky


0

Březová přivítala v rámci 4. kola na svém hřišti tým OSS Lomnice, která v dosavadním průběhu krajského přeboru získala sedm bodů. To Březová je na tom mnohem lépe. Ve čtyřech utkáních získala plný počet dvanácti bodů a dělala si zálusk na další tříbodový příděl. Ten nakonec také po výhře 5:0 získala a s patnácti body je první v celém kraji.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová nastoupila do zápasu zodpovědně, ale to samé se dá říct také o hráčích Lomnice, kteří výborně bránili útočníky Olympie a ti se jen těžko dostávali do vápna, kde by si vytvořili nějakou šanci. Obrana Lomnice polevila až v 17. minutě, kdy se hlavou prosadil Jiří Šellong. Březová si po vstřelené brance šla jasně za vítězstvím a do poločasu přidala další branku. O tu se postaral Josip Elijáš v 26. minutě. I Lomnice si vytvořila několik příležitostí, ale když už se dostala do zakončení, stál jim v cestě brankář Kocourek.

 

Ve druhém poločase byla Březová jednoznačně lepším týmem. Po dvou inkasovaných brankách totiž musela Lomnice otevřít obrannou tvrz, což Olympie využila třikrát. Hned v první minutě druhého dějství se trefil Martin Burkyt, kterého za dvanáct minut následoval svoji druhou brankou v zápase Jiří Šellong. Poslední branku utkání přidal tři minuty před posledním hvizdem Pavel Živný.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová
Petr Peterka: K utkání jsme přistoupili velice zodpovědně. V poslední sezoně jsme totiž měli s Lomnici ne zrovna dobrou bilanci a proto ho pokládáme za silného a houževnatého soupeře, což se potvrdilo v utkání. Soupeř bránil v osmi lidech pokutové území a hrál na nakopávané balóny s možností zakončení z brejků. Uhlídali jsme si to a po dvaceti minutách hry dobývání obrany Lomnice se nám podařilo trefit branku z rohového kopu a otevřeli se nám možnosti pro kombinaci, takže musela Lomnic otevřít hru a to nám hrálo do karet. Dali jsme další čtyři branky a utkání zvládli.




Sestavy


FK Olympie Březová
L. Kocourek [-] - J. Elijáš [-] , M. Burkyt [-] (56. M. Čuchraň [-] ) , T. Veselovský [-] , D. Peterka [-] (23. J. Šaloun [-] ) - P. Peterka [-] (56. V. Škoda [-] ) , J. Kašpar [-] (65. M. Slabyhoudek [-] ) , T. Bereczký [-] , R. Domin [-] - M. Fojtík [-] (59. P. Živný [-] ) - J. Šellong [-]

TJ Lomnice
T. Novák [-] - P. Malinkovič [-] , S. Hauf [-] (54. R. Čipera [-] ) , D. Novák [-] (72. P. Veselý [-] ) , M. Veselý [-] , M. Prečan [-] (72. J. Kníř [-] ) , J. Kníř [-] , T. Zindl [-] , J. Šváb [-] , J. Šlais [-] , J. Janovský [-]

ŽK: 42. M. Fojtík - 76. J. Kníř .
Místo: tráva. Počet diváků: 95. Rozhodčí: Štěrba Václav - ŠTĚRBA Martin, GODŽA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.