Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov rozdrtil Jimramov


Branky


8. M. Škorpík , 18. L. Liška , 35. M. Petr , 39. D. Bajer , 53. D. Bajer , 55. P. Bajer , 58. P. Bajer , 70. L. Liška , 70. L. Kopáček , 82. D. Bajer , 89. D. Bajer - 62. L. Zavadil
29

Křižanov rozdrtil Jimramov, když na konci zápasu svítilo na ukazateli skóre dvojciferný výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí skórovali čtyřikrát

Za slunečného počasí se proti sobě utkaly týmy z opačných pólů tabulky. Křižanov neponechal nic náhodě a chtěl rozhodnout utkání hned v začátku, aby nedošlo k nějaké blamáži. 

Hned z prvního rohu míč propadl až na zadní tyč, kde číhal Michal ,,Mili” Škorpík a balon ve skluzu uklidil do branky. Druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat a zařídil ji Lukáš Liška po spolupráci s Patrikem Bajerem. Poté domácí lehce polevili a přišla hluchá 10minutovka. Poté skóroval Martin Petr a chvíli před poločasem našel nádherně Mili Škorpík, křižným pasem přes 3/4hřiště, Dominika Bajera, který začal svoje představení.

Křižanov pokrařoval v brankových hodech

Druhý poločas začal Bajerovic kanonádou. Kdy se postupně trefili Dominik, po křídelní akci a střele na zadní tyč. Patrik, po spolupráci se Škorpíkem a znovu Patrik, kdy presinkem vybojoval míč na domácím stoperovi. Poté si Patrik Bajer prohodil role se Škorpíkem, který ale trestuhodně přestřelil s malého vápna. Hráči Jimramova se ale snažili a po pěkné kombinační akci vstřelil Zavadil čestný úspěch. Poté Lukáš Liška doslova prošel středem hřiště až ke golmanovi a poklidil merunu k tyči. Za malou chvíli po této situaci přišla kombinace na středu hřiště, kdy si Petr s D. Bajerem narazili a Bajer poslal balon do malého vápna, kde stoper Kopáček ukázal Škorpíkovi jak se zakončuje z malého vápna. Zkázu hostů dokonal Dominik Bajer, který vstřelil ještě dvě branky takřka po indentických akcích, kdy přesprintoval svého strážce a poklízel střelou na zadní tyč.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Martin Petr: Z utkání jsme měli lehčí obavy, abychom k němu nepřistoupili jako naposledy. To se naštěstí nestalo. Musím ale smeknout před hráči Jimramova, že nehráli žádnou holomajznu a nenakopávali míče jenom dopředu, ale snažili se kombinoval a hrát po zemi, což se jim ve výsledku vymstilo. Vyrovnali jsme se s nucenými ztrátami (Kaštan, D. Uhlíř) a hlavně ve druhé půli se nám začalo dařit v koncovce. Příští týden nás čeká Štepánov, který je na domácím hřišti určitě silný, i když je zatím ve výsledkové krizi.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Bude to znít možná divně, ale snaha všech hráčů tam určitě byla a za celej zápas nikdo nic nevypustil. Bohužel to je ale na level jako je Křižanov prostě málo a 11:1 mluví za vše. Pár zajímavých situací jsme si dokázali vytvořit, ale neumíme je využít. Jinak byl celý zápas v režii domácích, kteří nás výrazně převyšovali ve všech směrech. Měli jsme opravdu těžkej začátek a příští týden máme možnost ukázat, že nejsme takový zoufalci než jak zatím předvádíme (tím vůbec nechci shazovat kvality Santusu). Vše je jen o tom jak k tomu přistoupíme... Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV.



Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - R. Navrátil [-] (74. J. Uhlíř [-] ) , J. Milota [-] , D. Fendrych [-] , P. Bajer [-] , M. Škorpík [-] (60. M. Procházka [-] ) , L. Liška [-] , M. Petr [-] , D. Bajer [-] , L. Kopáček [-] , L. Halámek [-]

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - J. Sedlák [-] , V. Dostál [-] , T. Gregor [-] , Z. Novotný [-] (38. P. Sedlák [-] ) - V. Peňáz [-] , M. Dvořák [-] , L. Bednář [-] , L. Zavadil [-] - P. Borovský [-] , M. Zavadil [-] (46. L. Buchta [-] )

ŽK: 33. L. Bednář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - DOLEŽAL Kristián, UHLÍŘ Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Patrik Bajer
Tip experta: výhra domácích

Zde nemůžu tipovat nic jiného, než výhru domácích. Zápas zvládneme a připíšeme si další důležité body. Můj tip 4:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Jimramov, dle mého názoru, bude letos opět bojovat o záchranu. Křižanov je pro mě s Bobrovou největším favoritem celé soutěže. Tipuji snadné vítězství domácích. Tip: 4:0

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích