Radostín vyrovnal v nastavení


Branky


65. D. Staněk , 94. O. Bradáč (p.) - 16. O. Liška , 46. M. Navrátil
33

Radostín vyrovnal v nastavení, když skóroval z penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osová Bítýška vyhrála první poločas

Za pouťové neděle se v Radostíně odehrál šlágr kola...ikdyž hra tomu spíše neodpovídala....oba týmy hráli ze zabezpečené obrany a šancí bylo jak šafránu...za zmínku stojí pouze 2 střely zpoza vápna hráčů hostí a únik domácího Císaře, který ovšem brankáře hostí nevystrašil. Gólové radosti se dočkali diváci pouze v 16. minutě...Radostnější byli ti hostující, po individuální chybě domácího obránce šel sám na brankáře Liška, který proměnil.

Domácí vyrovnali z penalty

Domácí si v poločase oddychli a chtěli na hosty vlítnout a předvést početné návštěvě krásný pouťový fotbal Ovšem byli to hosté, kteří využili chybu v komunikaci bránění rohu domácích a Navrátil hned v 46.minutě zvedl skóre na 2:0 pro hosty. Domácí na vývoj reagovali změnou rozestavení a tlak se zvýšil. Hosté však využívali této herní situace k brejkům, kdy pomohlo domácím břevno, nebo zachytal výborný Dupal. Odměny se domácí dočkali v 65. minutě, kdy po centru z boku a střele z voleje zazářil hostující Hršel, ale jím vyraženou střelu do branky doklepl Staněk. Tlak domácích se zvýšil, tím se  zvýšily i šance hostů na brejky. Jeden takový 3 na 1 hosté ale nevyřešili vůbec dobře. v 85 minutě se domácí mohli dočkat penalty, situaci domácí útočník ale ustál. Od té doby lítal do vápna balón za balónem, situace ale v poklidu hosté zvládali. Až do poslední avizované nastavené minuty, kdy hostující obránce možná až zbytečně kopl zády k bráně stojícího Dvořáka přes nohy a logicky následovala penalta. Tu proměnil Bradáč.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Miroslav Láznička: Od dnešního utkání jsem nevěděl co očekávat. První poločas se mi zdál jako hezký fotbal, bohužel pouze vápno-vápno a všichni jsme čekali na chybu. Tu jsme udělali my. Druhý poločas jsme se ale nevzdali, kluci to odmakali a myslím že konečná remíza odpovídá průběhu utkání.Jsem rád, že jsme zažili tuto situaci, stejně jako náš soupeř minulý týden. Kluky musím pochválit za přístup ke konci utkání.

SK Osová Bítýška
Jan Večeřa: Velmi dobré pouťové utkání, které hrubě ovlivnil rozhodčí. Ještě než začnu hodnotit bych se chtěl omluvit hráčum a divákum v Radostíně za narušení pouťové atmosféry, které pramenilo z naší flustrace z výkonu rozhodčího. Hráči i divací byli v naprosté věčině féroví a přeji jim úspěchy v dalších utkáních. Utkání bylo herně i takticky velmi zajímavé. Urodilo se i dost šancí. Chtěl bych vyzdvihnout výkon obo brankářů. A teď už k výkonu rozhodčího. Již před utkáním jsme měli obavy, když byl nominován na pouťové utkání v Radostíně rozhodčí Šula, který má na Fačr uveden jako mateřský klub Radostín. Upozornili jsme na tuto volbu OFS. Bylo nám zděleno, že je to v pořádku že pan Šula nepodlehne talku diváků a odpiská utkání zkušeně. Bohužel i když na něj nebyl žadný tlak od domácích hráču ani diváků vzal utkání do svých rukou. Už před utkáním se choval naprosto arogatně což mu vydrželo celých 95 minut. Celý zápas ukazoval, že na hřišti je důležitý pouze on a 22 hráčů je pouze komparz. (Na toto jeho chování tu již upozorňovala spousta trenérů). Zápas zahájil žlutými kartami pro defenzivní hráče hostů, proložil nesmyslnou standartkou za zdržování hry brankáře který se sotva stačil zvednou po těžkém zákroku a korunoval to 5 minutovým nastavením na jehož konci pískl penaltu. Po zápase se opět stejně jako během celého zápasu všem vysmíval do obličeje. Nad jeho výkonem kroutil hlavou i pomezní rozhodčí. Doufám že si svoje ego pohonil dostatečně v tomto utkání a příště už nechá ty neštatníky které bude pískát normálně zahrát. I když se k těmto věcem normálně nevyjadřuju tentokrát jsem musel. Je mi z toho fakt smutno. Na závěr bych chtěl poděkovat svým hráčům. I přes velký počet zraněných klíčových hráču odehrály dobré utkání s nasazením a bojovností. Těším se na další utkání naší soutěže a podobně kvalitní soupeře jako byl Radostín.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - P. Císař [-] , L. Kozel [-] , O. Bradáč [-] , D. Staněk [-] , D. Toman [-] , J. Novotný [-] (79. M. Láznička [-] ) , L. Oulehla [-] , L. Dvořák [-] (61. R. Fňukal [-] ) , P. Dvořák [-] , J. Kohout [-]

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - O. Liška [-] , P. Karmasin [-] , M. Vařílek [-] (77. Z. Řezníček [-] ) , M. Klusák [-] , M. Navrátil [-] , O. Zeman [-] , J. Malý [-] , M. Dupal [-] (49. R. Hemala [-] ) , T. Karmazín [-] , A. Karásek [-] (71. P. Antoš [-] )

ŽK: 29. L. Dvořák , 73. J. Kohout - 10. M. Klusák , 13. M. Navrátil , 70. P. Karmasin , 94. T. Karmazín .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šula Petr - ING. PETRÍKOVIČ Ján, BERKA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 8. 2020 12:36
Hodnocení zápasu
24. 8. 2020 07:16
Hodnocení zápasu
24. 8. 2020 00:36
Dosud nechápu, proč se sudí Šula neradoval s domácími fotbalisty po nekonečném prodloužení, při kterém z penalty domácí srovnali na 2:2!...
23. 8. 2020 22:09
Musím ohodnotit výkon (rozhodčího) Šuli!!!Dále už né Šuli ale šulina ...
To co dnes předvedl Šulin za výkon, za to by se asi kde jaký šulin stydět nemusel(dělal z nás piče).Jakož skoro domácí předváděl od začátku zápasu,že je jejich 12ctý hráč.Smál se nám do ksichtu a pískal nesmyslné věci.Jako kapitán Osové Bitýšky bych rád apeloval na OFS Žďár nad Sázavou,že pokud nemají dostatek rozhodčích dokážu pochopit,ale pokud si ti rádoby zkušení rozhodčí dělají na zápasech co se jim hodí je smutné,a ještě jsou delegovani na zápasy kde můžou očividně dost ovlivnit!!!!Pane BeneŠ zamyslete se!!!!!!

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Patrik Bajer
Tip experta: výhra hostů

Pokud Osová Bítýška uhlídá kanonýra Císaře, tak si myslím, že si odveze z Radostína 3 body. Můj tip 0:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Šlágr kola. Oba týmy mají po dvou kolech po 4 bodech. Tipuji vyrovnané utkání se šťastnějším koncem pro hosty. Tip: 1:2

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích