Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2020 16:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory začaly sezónu vysokým vítězstvím


Branky


25

Úvod sezóny vyšel domácím na jedničku a Jimramov si odvezl domů pět branek

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se roztrhl pytel s góly

Po půlroční nucené odmlce jsme se sešli na domácím hřišťi k zahájení nové sezóny a našim prvním soupeřem je tým Jimramova. První šance přišla hned ve druhé minutě pro domácí, ale přihrávka na domácího útočníka nebyla přesná a brankář hostí včas zakročil. A jak se říká nedáš dostaneš v tomto případě se slova proměnilha ve skutečnost po chybě domácího brankáře, který minul míč při odkopu si pro něj došel útočník hostí a zavěsil do prázdné brány - 0:1. Domácí se nenechali zaskočit a po rozehrávce vyrazili hned na bránu hostí, kde však hosté faulovali domácího Špačka v malém vápně a byla nařízena penalta, kterou M.Ochrana neomylně proměnil a tak Bory ve 3. minutě srovnaly na 1:1. Další góly na sebe nenechaly čekat a byl to opět M.Ochrana, který využil hned dvě šance za sebou a obě přihrávky proměnil nejdříve v sedmé a následně v deváté minutě a zvýšil tak skóre Borů na 3:1.Další hra se vyvýjí opět ve prospěch domácích a znovu je u toho M.Ochrana tentokrát v pozici nahrávače, ve 13. minutě jeho přihrávku zpracoval H. Ráček a s pomocí brankáře hostí, který si střelu srazil do vlastní brány navýšil skóre na 4:1. Domácí předvedli krásný ofenzivní fotbal až do konce prvního poločasu.

Domácí kontrolovali zápas

Jak domácí skončili tak druhý poločas i začali. Po rozehrávce hostí se míče zmocňují domácí a v konečné přihrávce Ochrana, Ráček,Ochrana míč končí za zády jimramovského brankáře. Ve 47. minutě je tak skóre 5:1. Následující hra větší drama nepřinesla šance si utvářela obě mužstva, ale bez proměn. Situace se vyhrotila v 83. minutě, kdy hosté vyvinuli velký tlak na domácí před jejích brankou, ale gólman Borů situaci zvládl, došlo však k faulu na hráče hostů a byla nařízena penalta. Naštěstí útočník Jimramova přestřelil. První utkání podzimní soutěže tak končí vítězně pro Bory 5:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: 28.10.2018 jsme v Borech uhráli po vyrovnaném průběhu remízu 2:2. Kádry zůstali plus minus stejné a dnes bylo jasně vidět kam se za ty necelé dva roky posunuli domácí a kam my. Bory se pomalu ale jistě derou na špici přeboru a bude to nejspíš o poctivé práci, my o tom spíše tlacháme u pivka. S naším přístupem prostě přebor hrát nemůžeme, byť jde teprve o první kolo. Z 23 hráčů odjelo na zápas 13, z toho tři starší 42 let a na lavce dva dorostenci ročník 2004 a 2005. Snahu nám určitě nikdo nemůže upřít, ale rozdíl v kvalitě byl jasně viditelný. Tak snad borcům dojde, že tudy cesta nevede...Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV.



Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] (70. J. Jakubec [-] ) - H. Ráček [-] , M. Špaček [-] , M. Ochrana [-] , P. Prokop [-] , J. Starý [-] , M. Zástěra [-] (55. V. Chalupa [-] ) , J. Novotný [-] , J. Kujal [-] (52. J. Dvořák [-] ) , A. Novotný [-] , F. Zikmund [-]

TJ Sokol Jimramov
M. Zavadil [-] - J. Sedlák [-] , Z. Novotný [-] , L. Buchta [-] (78. K. Šenkýř [-] ) - M. Dvořák [-] , M. Zobač [-] , L. Bednář [-] , J. Štěrba [-] - P. Sedlák [-] , P. Borovský [-] (80. M. Gregor [-] ) - V. Dostál [-]

ŽK: 70. V. Chalupa , 77. J. Starý .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - KŘÍŽ Bedřich (N), KAŠTAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jaroslav Pajkr
Tip experta: výhra domácích

I když bych si přál abychom v Borech něco uhráli, bude to asi scifi, u domácích se již začíná projevovat velmi dobrá práce hrajícího trenéra Špačka a tak odjedeme bez bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích