A. Vild 27.
O. Parth 31.
J. Dutz 49. (p.)
O. Šteg 50.
O. Šteg 55.
O. Šteg 70.
O. Šteg 77.
7:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:00

6.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov vyhrál nad Kynšperkem a je čtvrtý. Slavoj stále poslední


Branky


27. A. Vild , 31. O. Parth , 49. J. Dutz (p.) , 50. O. Šteg , 55. O. Šteg , 70. O. Šteg , 77. O. Šteg - 13. T. Orgoník
0

Spartak Chodov přivítal na svém hřišti v rámci 6. kola krajského přeboru tým Slavoj Kynšpekr nad Ohří, tedy tým, který měl před zápasem na svém kontě pouhý jeden bod. Domácí nakonec utkání suverénně ovládli, zvítězili v něm 7:1 a vyhoupli se na čtvrtou příčku tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo lépe pro hostující Kynšperk, který se ujal vedení v 13. minutě zásluhou Tomáše Orgoníka. Chodov podal na začátku utkání vlažný výkon, který se ale s ubíhajícím časem stále zlepšoval až vyvrcholil v 27. minutě. To se prosadil Adam Vild a srovnal na 1:1. Za další čtyři minuty ještě k tomu mířil přesně Ondřej Parth a Chodov se dostal do vedení. Konec poločasu ale opět patřil hostujícímu celku, který si vytvořil několik příležitostí. Ani jedna však neskončila gólem a do šaten se tak šlo za stavu 2:1. 

 

Druhý poločas už vyzněl pro domácí Chodov naprosto jednoznačně. Chvíli po úvodním hvizdu druhého poločasu se prosadil z pokutového kopu brankář Chodova Jáchym Dutz a zvýšil tak na 3:1. Pak přišla pasáž dvacetisedmi minut, ve které se čtyřikrát prosadil domácí Ondřej Šteg a bylo hotovo. Zbytek zápasu už nebylo v podstatě o co hrát. Chodov po výborném výkonu zejména ve druhém dějství zvítězil vysoko 7:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov
Petr Vakeš: Po vlažném začátku jsme inkasovali. Poté jsme během tří minut otočili skóre a opět dohrávali poločas ve vlažném tempu. Po poradě o poločasové přestávce jsme během deseti minut na začátku druhé půle rozhodli a zápase se prakticky dohrál v exhibičním tempu.




Sestavy


TJ Spartak Chodov
J. Dutz [-] - O. Parth [-] , P. Macák ml. [-] (71. A. Tóth [-] ) , A. Vild [-] , O. Klubal [-] , O. Šteg [-] , J. Kopecký [-] (60. M. Kopecký [-] ) , J. Dušek [-] , M. Boči [-] , D. Frána [-] , L. Vondráček [-]

TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
E. Jakobec [-] - J. Jakubec [-] (46. J. Sassman [-] ) , Z. Štryncl [-] , R. Panajotov [-] (70. P. Richter [-] ) , M. Najman [-] , J. Marek [-] , T. Orgoník [-] (87. P. Kraus [-] ) , M. Carda [-] , Z. Beran [-] , P. Žiga [-] , F. Hanzlíček [-]

ŽK: 13. J. Dušek , 68. O. Klubal - 43. T. Orgoník , 44. J. Marek , 68. J. Sassman , 80. Z. Beran .
Místo: tráva. Počet diváků: 68. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - SAPOUŠEK Jáchym, PACHTOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.