R. Riedl 61.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:00

6.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva prohrála doma s Toužimí a je předposlední


Branky


61. R. Riedl - 36. J. Kliment , 54. J. Hudec , 87. J. Bláha
0

Karlovarská Lokomotiva přivítala v rámci 6. kola krajského přeboru tým Toužimi. Pokud Lokomotiva chtěla pomýšlet na to, aby se odlepila od posledních příček, musela bezpodmínečně vyhrát, což se ji však nepodařilo. Naopak tři body získala Toužim, která se posunula na desátou pozici. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku utkání měla obě mužstva několik příležitostí na skórování, ale ani jedna neskončila gólem. Diváci v Karlových Varech tak mohli vidět první branku utkání až po více než půl hodině hry. To se do míče opřel Josef Kliment a poslal Toužim do vedení. Stav 0:1 vydržel až do konce poločasu a tak šla Toužim do šaten s jednobrankovým náskokem. 

 

Který po necelých deseti minutách druhé půle dokázala navíc navýšit. O druhou branku hostujícího celku se postaral Josef Hudec. Karlovarští fotbalisté se však nevzdali a v 61. minutě dokázali snížit zásluhou Romana Riedla. V tu chvíli iniciativu hry od Toužimi převzali domácí, kteří usilovali o vyrování a dokonce nastřelili tyč branky Toužimi. Hrálo se nahoru dolů a ani jedno mužstvo nebylo daleko od vstřelení branky. To se nakonec podařilo až tři minuty před koncem. Pro karlovarské hráče se ale bohužel trefil soupeř, jmenovitě Jiří Bláha. Ten tak stanovil konečné skóre na 1:3 z pohledu domácích. 



Ohlasy k zápasu



SK Toužim
Marek Daněk: Potřebovali jsme vyhrát, máme teď dva těžké soupeře. Jsme rádi, že jsme venku uhráli body. Kombinačně jsme byli lepší a neproměnili jsme další šance. Nechali jsme si dát gól na 2:1 a bylo to trochu hektické, nahoru dolů. Soupeř také nastřelil tyčku. Nakonec jsme to rozhodli a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Lokomotiva Karlovy Vary
P. Ešner [-] - R. Štěpán [-] (59. S. Štípek [-] ) , P. Jelínek [-] , P. Kotrla [-] , J. Hájek [-] , J. Diviš [-] , R. Riedl [-] , Z. Dvořák [-] , L. Válek [-] , D. Malcát [-] (55. T. Horn [-] ) , J. Durdis [-]

SK Toužim
J. Bronec [-] - J. Hodina [-] , M. Hejkal [-] , K. Čermák [-] , D. Drabík [-] (30. J. Kliment [-] ) - K. Klepal [-] , J. Borek [-] , J. Vild [-] , J. Bláha [-] - J. Hudec [-] , M. Hotěk [-] (75. T. Adamický [-] )

ŽK: 45. K. Klepal .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Jati David - NEHASIL Lukáš, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.