0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sedlo vyšlo doma na prázdno a všechny body tak bere Lokotka


Branky


0

Hráči Nového Sedla, posíleni vítězstvím po penaltovém rozstřelu nad silnými Mariánskými Lázněmi, přivítali na svém hřišti v rámci 7. kola krajského přeboru karlovarskou Lokomotivu. I když si v zápase proti Karlovarským dokázali vytvořit nespočet gólových šancí, nevstřelili ani jednu branku a prohráli 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do utkání aktivně a hned po několika minutách si vytvořili brankovou příležitost, kterou dokázal zneškodnit Ešner v brance Lokomotivy. I nadále byli domácí častěji na míči, ale jen těžko procházeli přes obranný val hostujícího celku. A když už se přes něj dostali, skončil míč buď na rukavicích brankáře Karlovarských anebo na kopačkách Lokomotivy, protože finální přihrávka nebyla příliš přesná. Hostující celek čekal na brejkové přiležitostí, které procházeli většinou přes Diviše. A v 17. minutě dokázali jednu z nich využít. Postaral se o ni právě Jakub Diviš, jenž propálil brankáře Pelecha a otevřel brankový účet utkání. Nové Sedlo si i po inkasované brance vytvořilo několik šancí, které mohli skončit gólem, ale do konce prvního dějství se skóre již neměnilo. 

 

I ve druhém dějství byli domácí aktivní a snažili se o vyrovnání. Jenže přes defenzivu Karlových Varů bylo jen těžké procházet. Na místo vyrovnání tak přišla druhá branka Lokomotivy. O tu se v 61. minutě postaral Pavel Kotrla, který zvyšoval náskok hostujícího celku na dvoubrankový. Lokomotiva po druhé vstřelené brance ještě více zatavila svoji obranu a Novosedelští se, i přes svoji snahu, neprosadili ani jednou. Utkání mezi Novým Sedlem a Lokomotivou tak skončilo 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Union Nové Sedlo
Stanislav Suchý: Těžko uvěřitelné, ale pravdivé. Hosté přijeli s jednoduchou taktikou, kterou postavili na důsledném obranném valu a podnikali rychlé brejky. A stačilo jim to. Na druhé straně se totiž nedokázal prosadit nikdo. Buď složité a těžkopádné útočné situace narážely na obranu hostů nebo si hráči jednoduše nedokázali přihrát a vyhovět. A jako tradičně, brankou neskončily ani ty největší gólové situace, kterých bylo opět mnoho.




Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo
T. Pelech [-] - Z. Joza [-] , R. Kaňok [-] , P. Karásek [-] , L. Macák [-] (46. M. Werner [-] ) , B. Rychna [-] , R. Sattler [-] (65. F. Kovařík [-] ) , P. Šebl [-] (46. F. Škarda [-] ) , E. Lakatoš [-] , M. Müller [-] , J. Vican [-]

TJ Lokomotiva Karlovy Vary
P. Ešner [-] - R. Riedl [-] , P. Jelínek [-] , P. Kotrla [-] , S. Štípek [-] , J. Diviš [-] , J. Tulák [-] (90. R. Štěpán [-] ) , Z. Dvořák [-] , J. Hájek [-] , D. Malcát [-] , R. Kocmánek [-]

ŽK: 73. M. Werner - 45. J. Hájek , 83. P. Jelínek .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Štěrba Václav - JATI David, GODŽA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.