Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B doma zdolaly Moravské Budějovice B


Branky


16. R. Dokulil , 38. P. Molák , 61. R. Tůma , 68. P. Molák , 75. P. Molák - 30. K. Svoboda , 36. P. Stark , 46. M. Buďa
13

Fotbalisté Okříšek zvítězily v souboji dvou rezervních týmů nad Moravskými Budějovicemi B v poměru 5:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po r gólech

Ve vyrovnaném utkání, ve kterém se obě mužstva vystřídala ve vedení, si více šancí vytvořili domácí a zaslouženě zvítězili.

Domácí se ujali vedení v 16´ minutě po dorážce Roman Dokulil - 1:0. Další šance však nedokázali dotáhnout k uklidňujícímu vedení. A tak se ke slovu dostali hráči Moravských Budějovic a během šesti minut otočili vývoj zápasu na 1:2, když se střelecky prosadili Kamil Svoboda a Pavel Stark. Domácím se ovšem do poločasu po zásluze podařilo vyrovnat v 38. minutě Petrem Molákem na 2:2. Utkání tak bylo zcela otevřené a měla o všem rozhodnout druhá půle. 

Domácí rozhodli o výhře ve druhé půli

Na začátku druhého poločasu překvapil domácí Miroslav Buďa, který ihned z rozehrávky zajistil hostům vedení 2:3. Pak už se ovšem trefovali pouze domácí. O vyrovnání se postaral v 61. minutě rychlonohý Radek Tůma, který střelou k tyči nedal hostujícímu brankáři šanci - 3:3. Vedení na stranu domácích strhl v 68. minutě po dorážce Petr Molák a tentýž hráč v 75. minutě uzavřel po nádherném sólu učet zápasu kdy přidal svoji třetí branku a uzavřel skóre zápasu na 5:3 pro domácí. Ve zbytku zápasu se již mnoho nestalo, a tak si domácí připsali další důležitou výhru, která se však nerodila snadno. Okříšky tak zůstaly nadále bez porážky. 



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Jůza Jaroslav, hráč: Ve vyrovnaném utkání, ve kterém se obě mužstva vystřídala ve vedení, si více šancí vytvořili domácí a zaslouženě zvítězili.




Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Zeman [-] - R. Dokulil [-] (75. D. Nejedlý [-] ) , R. Tůma [-] , P. Molák [-] , Š. Novotný [-] , J. Jeřábek [-] (84. J. Kolbábek [-] ) , V. Bastl [-] , J. Jůza [-] (68. T. Beneš [-] ) , F. Koreš [-] , J. Dokulil [-] , M. Večeřa [-]

SK Moravské Budějovice B
O. Dvořák [-] - Z. Škoda [-] , L. Sláma [-] , K. Svoboda [-] (56. P. Benda [-] ) , M. Premar [-] , M. Buďa [-] , J. Dostál [-] , M. Šabatka [-] , P. Stark [-] (46. J. Kosmák [-] ) , J. Benda [-] , J. Povolný [-] (68. M. Premar [-] )

ŽK: V. Bastl , 82. F. Koreš , 89. R. Tůma , 89. Š. Novotný - 44. J. Dostál .
Hráči zápasu: P. Molák - M. Buďa .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - NĚMEC Vojtěch (N), SYROVÝ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady není o čem. Okříšky mají formu a kvalitní kádr. Sice minulý týden ztratily 2 body za domácí remízu s Rouchovanama, ale jinak jsou stále v soutěži bez porážky. Budějky bodují především na domácím hřišti. Okříšky v tomto utkání zvítězí větším brankový rozdílem. Kanonýr Dokulil se v zápase prosadí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích