Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany vyválčily výhru proti Pyšelu


Branky


13

Rouchovany zvítězily v dalším zápase nad Pyšelem a dostaly se na jeden den do čela tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Rouchovany přivítaly na svém hřišti Pyšel, který přijel na půdu svého soupeře s odhodláním domácího favorita potrápit a třeba i obrat o nějaké body. Domácí tým ale nemá příliš bodů na rozdávání, protože všechny týmy bojující o postup vůbec neztrácejí. Jedná se hlavně o Hrotovice a Okříšky B. V loňské nedohrané sezóně byly úspěšnější Rouchovany, které celou podzimní část jednoznačně opakovali. Zápas se hrál za velmi chladného, ale jinak příjemného fotbalového počasí. Ze začátku zápasu se oba soupeři ještě zastřelovali a až ve 20. minutě otevřel překvapivě brankových účet Luděk Sobotka - 0:1. Hosté tak vykročili za prvním podzimním vítězstvím na venkovním hřišti . Jenže domácí nechtěli prodat svoji kůži jen tak lacino a dokonce poločasu se jim ve 33. minutě podařilo zásluhou Zdeňka Holoubka vyrovnat na poločasových 1:1. Zápas tak byl zcela otevřený. 

Domácí rozhodli až ve druhé půli

Ve druhé půli se oba týmy snažily o vstřelení vedoucí branky, která by mohla nasměrovat ke všem bodům. Občas byla znát v zakončení křeč, ale přesto se diváci branky dočkali. K jejich radosti rozvlnil síť na hostující straně. O  vedoucí branku domácích se postaral v 59. minutě zkušený Zdeněk Holoubek, který se tak trefil podruhé v zápase - 2:1. Hostující celek se sice snažil o vyrovnání, ale pozorná domácí obrana již Pyšelu vyrovnání nedovolila. Naopak v 90. minutě dal domácím pojistku na konečných 3:1 Ondřej Pospíšil. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pyšel
Tůma Ondřej, hráč: V zápase jsme nebyli horším týmem, hráli jsem dobrý fotbal. Zapasu by slušela minimálně remíza.



Sestavy


1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - D. Fiala [-] (46. T. Havelka [-] ) , M. Virgl [-] (89. J. Malý [-] ) , M. Fiala [-] , L. Ludvík [-] , P. Furiš [-] , P. Pachr [-] , J. Králík [-] , Z. Holoubek [-] (79. O. Pospíšil [-] ) , M. Holoubek [-] (86. R. Škarabela [-] ) , R. Havelka [-]

TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - D. Moudrý [-] , L. Sobotka [-] (81. P. Žák [-] ) , F. Dvořák [-] , L. Hadraba [-] (74. P. Dvořák [-] ) , O. Tůma [-] , D. Šubert [-] , D. Kupský [-] , D. Šabacký [-] , L. Tůma [-] , M. Široký [-]

ŽK: 45. L. Hadraba .
Hráči zápasu: L. Ludvík - M. Široký .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - CHYTKA Simon, HORKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Rouchovany doma bezproblémů zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích