M. Buďa 33. (p.)
L. Veselý 55.
M. Buďa 58. (p.)
J. Kodajek 64.
L. Veselý 65.
5:3
(1:3)
13. M. Liška (p.)
23. M. Liška
40. M. Liška
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice B otočily zápas s Radoticemi


Branky


33. M. Buďa (p.) , 55. L. Veselý , 58. M. Buďa (p.) , 64. J. Kodajek , 65. L. Veselý - 13. M. Liška (p.) , 23. M. Liška , 40. M. Liška
12

Rezervní tým Moravských Budějovic, díky skvělé druhé půli zvítězil nad Radoticemi 5:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší, Liška vstřelil hattrick

Zápas plný brankových příležitostí začal zhurta a rozhodně nenudil. Již po čtyřech minutách hry zakroutil Mateo Premar střelu těsně mimo šibenici. V 10. minutě byl po přihrávce, věkem ještě dorostence, Jakub Kodajka ve vápně faulován Libor Veselý, ale Miroslav Buďa penaltu nedal. O tři minuty později přišel trest. Rychle rozehraný trestný kop na pravé straně umístnil hostující Martin Liška nádherně do vzdálenější šibenice. V 16. minutě vstřelil branku veterán Michal Černý, ale radost mu zmařil zvednutý praporek pro ofsajd. V 19. minutě se do přesného centru Jakuba Kodajky opřel Mateo Premar, ale trefil pouze náruč hostujícího brankáře. Ve 23. minutě tak opět platilo nedáš - dostaneš. Martin Liška dostal míč za obranu a v samostatném úniku se nemýlil. O tři minuty na to mohl snížit Miroslav Buďa, ale trestný kop mu vyrazil brankář na roh. Ve 29. minutě už to mohlo být o tři branky, ale šanci hostující Michala Tomáš Kyzlink chytil. Ve 33. minutě byl ve vápně faulován, po centru Jakub Kodajka, Josef Povolný a Miroslav Buďa složil opravnou "maturitu" na výbornou - 1:2. O dalších sedm minut později se kopala penalta i na druhé straně. Zbytečný faul Josefa Povolného na Martina Lišku proměnil sám postižený, čímž zkompletoval hattrick.

Domácí otočili skóre ve svůj prospěch

Po změně stran už existovalo na hřišti pouze domácí družstvo a zápas zaslouženě otočilo. V 50. minutě šla hlavička střídajícího Ondřeje Busty přesně do míst, kde stál brankář. Hned o pár vteřin poté mířil Miroslav Buďa z hranice šestnáctky těsně nad. O minutu později střílel Miroslav Buďa opět velmi dobře, ale hostující Liška držel svůj tým nad vodou. V 55. minutě už ale přeci jen kapituloval, když Libor Veselý po nedorozumění v hostující obraně levačkou rozvlnil síť. O další tři minuty později měli domácí možnost třetího pokutového kopu v zápase. Při rohovém kopu byl faulován Ondřej Busta a exekutor Miroslav Buďa penaltu opět proměnil - 3:3. V 61. minutě mohl Miroslav Buďa zkompletovat hattrick, ale po přiťuknutí Jakuba Kodajka mířil těsně vedle. V čtyřiašedesáté minutě přišel definitivní obrat zápasu. Jakub Kodajek korunoval svůj vynikající výkon průnikem do středu hřiště a následnou střelou přesně do vzdálenější šibenice. Za minutu už to bylo o dvě branky. Nedůraz v domácí obraně potrestal Libor Veselý a vstřelil svůj druhý gól v zápase - 5:3. V 82. minutě mohl vstřelit branku také Ondřej Busta. Ten si pohrál s domácí obranou, ale v zakončení trefil pouze prostor, kde stál hostující brankář. Poslední šanci utkání měli hosté. Výkop hostujícího brankáře propadl za obranu, ale šutér Martin Liška tentokrát přeloboval jak brankáře tak i branku. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice B
Dvořák Ondřej, hráč: V dnešním zápase jsme nebyli v první půli tolik důrazní, čehož využili hosté k dvoubrankovému vedení. Druhá půle už byla o něčem jiném a zaslouženě jsme otočili skóre.




Sestavy


SK Moravské Budějovice B
T. Kyzlink [-] - M. Černý [-] (46. O. Busta [-] ) , L. Veselý [-] , T. Michal [-] , Z. Škoda [-] (70. L. Sláma [-] ) , J. Povolný [-] , J. Kodajek [-] , M. Premar [-] , J. Dostál [-] , M. Buďa [-] , M. Šabatka [-]

TJ Družstevník Radotice
V. Liška [-] - L. Tříletý [-] , M. Engelmann [-] , V. Vyhnálek [-] , P. Tobolka [-] - M. Habich [-] , J. Vyhnálek [-] (85. D. Kincl [-] ) , J. Tengeri [-] , M. Jeleček [-] - M. Liška [-] , S. Michal [-] (47. J. Nevěčný [-] )

ŽK: 44. T. Kyzlink , 88. J. Dostál - 17. M. Habich , 59. P. Tobolka .
Hráči zápasu: L. Veselý - M. Liška .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KALINA Oldřich - NEDVĚDICKÝ Ondřej (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Volím výhru domácích. Budějovice na domácím hřišti body příliš neztrácí a v tomto utkání zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích