M. Zeman 54.
1:1
(0:0)
81. M. Fiala
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B doma smírně s Rouchovany


Branky


54. M. Zeman - 81. M. Fiala
12

Ve šlágru kola se v souboji Okříšek B a Rouchovan zrodila remíza 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Okříšky B doma přivítaly ve šlágru kola na svém hřišti fotbalisty z Rouchovan. Okříšky zatím v dosavadní rozehrané sezóně zatím nepoznaly nic jiného než vítězství, ale díky dvoum neodehraným zápasům jim v tabulce třetí třídy patří až čtvrtá příčka. Rouchovany si v nové sezóně počínající suverénně a jediná porážka přišla od zatím vedoucích Hrotovic. Utkání se hrálo za velmi příjemného fotbalového počasí. Do utkání vstoupili lépe hosté. Měli častěji míč pod kontrolou, ale vážnější šanci si nevypracovali. Domácí pozorně bránili a vyráželi do nebezpečných protiútoků, vytvořili si i brankové  příležitosti, které ovšem nedokázali přesně zakončit. 

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí hráči, usadili se na polovině soupeře a výsledkem byla vedoucí branka, kterou vstřelil v 54. minutě po rohu Martin Zeman - 1:0. Po vedoucí brance, ale domácí "přestali" hrát, Rouchovany převzali otěže zápasu, tlačili se na polovinu domácích. Tím ovšem otevřeli prostor pro rychlé brejkové situace, které ovšem Okříští trestuhodně zazdili a pojistku nepřidali. A tak Rouchovany zaslouženě vyrovnali v 81. minutě Marcelem Fialou na 1:1. Diváci viděli kvalitní a zajímavé utkání, které  skončilo spravedlivou remízou. Po zápase domácí trenér litoval nedotažených brejků.


Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Jůza Jaroslav, hráč: Diváci viděli kvalitní a zajímavé utkání, které skončilo spravedlivou remízou. Po zápase domácí trenér litoval nedotažených brejků.




Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Hvězda [-] - R. Tůma [-] , P. Molák [-] , Š. Novotný [-] , J. Jeřábek [-] , M. Zeman [-] , T. Trnka [-] , J. Jůza [-] (86. J. Kolbábek [-] ) , K. Vostal [-] (69. D. Nejedlý [-] ) , J. Dokulil [-] , M. Večeřa [-]

1.SK Rouchovany
T. Havelka [-] - J. Michal [-] , L. Ludvík [-] , M. Salák [-] (57. M. Fiala [-] ) , P. Furiš [-] , P. Pachr [-] (70. J. Malý [-] ) , J. Králík [-] , Z. Holoubek [-] , M. Holoubek [-] (90. O. Pospíšil [-] ) , R. Havelka [-] , P. Jelínek [-]

ŽK: 42. P. Molák , 82. M. Zeman , 84. Š. Novotný - 87. P. Furiš .
Hráči zápasu: M. Zeman - J. Michal .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - SVOBODA Vladimír, HORKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Tenhle zápas může dopadnout jakkoliv. Vše bude záležet jak se k tomuto utkání postaví Okříšky co se týče posil z áčka. Dle mého Okříšky budou chtít vrátit Rouchovanům vysoký debakl z minulé sezóny. Těžké tipovat toto utkání ale dávám opět na Rouchovany.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů