Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Předín doma proti Šebkovicím B nezaváhal


12

Fotbalisté Předína díky skvělé druhé půli zvítězili s rezervou Šebkovic snadno 5:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Do Předína přijely Šebkovice B, které v minulém kole zaznamenaly první podzimní výhru proti Třebenicím a hned jednoznačnýcm skórem 6:1. Předín naopak okusil hořkost první porážky na půdě Jemnicka B a opustil první příčku tabulky. Samotné utkání se hrálo za velmi příjemného fotbalového počasí. Domácí začali svižněji a ve 3.minutě potěšil necelou stovku domácích fanoušků Tomáš Vrbka - 1:0. Poté se začali osmělovat i hosté, ale bez gólového efektu. Až ve 21. minutě se hostům naskytla příležitost, kterou využil Aleš Kotačka a Šebkovice tak srovnali na- 1:1. Hosté tak měli do druhého poločasu zaděláno na slušný výsledek. Domácí, ale přesto věřili v další výhru. 

Domácí se po pauze rozstřílely

Do druhého poločasu ale vstoupili domácí ve velkém stylu. Po několika příležitostí ho se jako první prosadil v 71. minutě domácí kanonýr Josef Šindelář, který dostal opět do vedení - 2:1. V 84. minutě se pak střelecký uvedl Ondřej Vrbka a nasměroval domácí celek k dalším třem bodům. Zdecimovaní hosté pak úplně rezignovali a o další dvě minuty opět znovu inkasovali. V 86. minutě přidal druhou branku v zápase Josef Šindelář - 4:1. Další branka na sebe nenechala dlouho čekat a v 89. minutě zaznamenal hattrick Josef Šindelář, který dal výsledků konečnou podobu na 5:1.



Ohlasy k zápasu


Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: Výkony obou týmů byly velmi vyrovnané. Opět do vedení se nám podařilo dostat až ke konci poločasu po chybě v obraně hostů. Po tomto gólu již hostující tým odpadl a mohli jsme přidat ještě několik gólů.




Sestavy


Předín
V. Vídenský [-] - M. Šindelář [-] , J. Šindelář [-] , O. Vrbka [-] , M. Konvalina [-] (86. K. Babor [-] ) , T. Vrbka [-] (65. M. Dohnal [-] ) , V. Báňa [-] (70. T. Horáček [-] ) , V. Hekrle [-] (31. V. Kos [-] ) , P. Šindelář [-] , R. Michálek [-] , P. Machovec [-]

TJ Sokol Šebkovice B
A. Pospíšil [-] - P. Levi [-] (65. L. Říha [-] ) , L. Ryvola [-] (59. T. Bílek [-] ) , J. Železný [-] , M. Roupec [-] , A. Kotačka [-] (86. P. Kotačka [-] ) , P. Kotačka [-] (46. M. Procházka [-] ) , E. Pelckmans [-] (79. M. Rybka [-] ) , D. Bílek [-] , J. Holčapek [-] , S. Zikmund [-]

ŽK: 6. O. Vrbka - 35. L. Ryvola , 37. S. Zikmund .
Hráči zápasu: J. Šindelář .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HOLÝ Petr - SKÁLA Zdeněk (N), ŠINDELÁŘ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Šebkovice hodně posílily a je to znát. Předín minule překvapivě prohrál s Jemnicí a nyní bude chtít vyhrát. Doma si to pohlídá a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích