2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice B doma opět vítězně


Branky


14

V souboji dvou rezervních týmů zvítězily Moravské Budějovice doma nad Šebkovicemi v poměru 2:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Zápas dvou posílených rezerv začal pozvolna a početná divácka kulisa dlouho čekala na první šanci v utkání. Až téměř po půl hodině se na zadní tyči objevil osamocený Říha a po stříleném centru přes celé vápno propálil domácího brankáře - 0:1. Domácí hráče paradoxně inkasovaná branka nakopla a od té doby začali diktovat tempo hry, což jí vydrželo až do konce utkání. Vyrovnání se domácí "benfika" dočkala ještě do poločasu. V pohodě hrající Mateo Premar narýsoval přihrávku za obranu na kterou si naběhl Josef Povolný a po zasekávačce obránci mířil přesně na zadní tyč - 1:1. Do poločasu ještě mohl vrátit vedení hostům Ryvola, ale samostatný únik neproměnil. 

Domácí urvali výhru ve druhé půli

Druhý poločas už se hrál takřka bez výjimek na polovině hostí. Šebkovice však přeci jen ještě zahrozily, ale Zikmund z hranice vápna mířil nad. Žádná vyložená šance pak v zápase dlouho nepřicházela a všechno spělo k zřejmě zasloužené remíze. Po sedmdesáti minutách hry přeci jen vybídl ke skórování věkem ještě dorostence Ondřeje Fedru Petr Benda, ale ten svůj první gól za muže nevstřelil. V 79. minutě však korunoval svůj povedený výkon Mateo Premar, když zatáhl míč po levém křídle a nacentroval přesně do běhu střídajícímu Petru Bendovi, který se z hranice malého vápna nemýlil - 2:1. Zvýšit mohl Benda ještě o pár chvil později, ale po kombinaci dalšího dorostence Jakuba Kodajka a Pavla Starka tváři v tvář hostujícímu brankáři nedal. Hosté v posledních pěti minutách hrozili převázně ze standartních situací. V 85. minutě před jednou z nich nenechal míč v klidu střídající Ondřej Dvořák a uviděl žlutou kartu za zdržování. O pět minut později Ondřej Dvořák fauloval před vápnem a uviděl druhou žlutou. Více už se v zápase nic nestalo a zápas tak skončil 2:1.

 



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice B
Dvořák Ondřej, hráč: Zápas byl poměrně vyrovnaný, ale náš tým si šel pro vítězství Úplně pohledná podívaná to sice nebyla, ale tři body jsou určitě důležitější.




Sestavy


SK Moravské Budějovice B
T. Kyzlink [-] - J. Kodajek [-] (81. O. Dvořák [-] ) , P. Stark [-] , O. Fedra [-] , M. Premar [-] (85. J. Okoš [-] ) , J. Povolný [-] , V. Novotný [-] , J. Benda [-] , J. Dostál [-] , M. Buďa [-] , M. Šabatka [-] (46. P. Benda [-] )

TJ Sokol Šebkovice B
J. Kuba [-] - J. Železný [-] (81. E. Nováček [-] ) , P. Hrůza [-] , V. Říha [-] , D. Bílek [-] , M. Procházka [-] (71. M. Rybka [-] ) , L. Štveráček [-] (7. J. Svoboda [-] ) , P. Levi [-] (61. E. Pelckmans [-] ) , J. Holčapek [-] , S. Zikmund [-] , L. Ryvola [-] (46. L. Říha [-] )

ŽK: 7. M. Buďa , 44. J. Povolný , 53. J. Kodajek , 85. O. Dvořák - 28. P. Hrůza , 41. L. Ryvola . ČK: 90. O. Dvořák .
Hráči zápasu: P. Benda - V. Říha .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Esterka Jan - ŠKODA Zdeněk (N), DUŠEK Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Radim Procházka

Expert: Vlastimil Němec
Tip experta: výhra domácích

V souboji dvou rezervních týmů budou šťastnější domácí, protože mají větší sportovní formu než hosté.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Profesorský fotbal Budějovic bude na Šebkovice stačit a Budějky zvítězí. Šebkovice se po odchodu 8mi hráčů stále hledají a v tomto utkání budou tahat za kratší konec. Můj tip 3:1

Tip: výhra domácích