R. Stér 56.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B doma rozhodly proti Pyšelu jedinou brankou


Branky


56. R. Stér
13

Fotbalisté Pyšelu se nedokázali střelecky prosadit v Rapoticích a odjeli domů s prázdnou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Do utkání za béčko nastoupili hráči, kteří patří do kádru áčka a zotavují se po vleklých zdravotních potížích. Řeč je o Tomáši Švarcovi, který nastoupil už v Čáslavicích a Radimu Stérovi. Pouze na lavičce tak začali Milan Laš a Michal Dobeš, kteří béčku pravidelně vypomáhají. Do sestavy se vrátil také Radim Strašák, který ale nastoupil se sebezapřením a zdravotními potížemi. Hned úvod zápasu ukázal jakým směrem se celý mač bude ubírat. Hra postrádala tempo, bylo v ní plno nepřesností na obou stranách a osobních soubojů. Hrálo se spíše ve středu hřiště a šancí moc nebylo. Pyšel spoléhal na protiútoky a rychlé hráče po stranách, ale v šancích byl neškodný. Ani domácí nebyli o mnoho úspěšnější a Teplého v bráně příliš neohrožovali. Do zakončení se sice dostali postupně Němec, Císař nebo Stér, ale ani jednomu se nepodařilo své šance přetavit v gól. Do vedení jsme se mohli dostat ve 32 minutě, kdy měla být po jasném faulu na Stéra nařízena penalta. Rozhodčí Křen ji však i k překvapení hostujícího obránce, který Stéra podrazil, neodpískal. V závěru poločasu byla hra rozkouskovaná množstvím osobních soubojů a faulů, které pramenily snad z frustrace ze špatného výkonu, a to na obou stranách. 

Domácí rozhodli na začátku první půle

Vstup do druhé půle se domácím podařil. Radim Stér využil dobré přihrávky a zkušeným zakončením po zemi nedal Teplému šanci. Tentýž hráč mohl skóre navýšit ještě dvakrát, ale jednou se jeho střela nevešla mezi tři tyče a jednou jej vychytal včasným vyběhnutím Teplý. Hosté měli největší šanci na srovnání v 72. minutě, ale nebezpečnou střelu Adam Krčma bravurně vytáhl na roh. Závěr zápasu byl opět poměrně rozkouskovaný a nervózní, což více vyhovovalo domácím. Hostům se nepodařilo dostat do nějakého výraznějšího tlaku a zápas "o jednom gólu" skončil upachtěnou výhrou domácích.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Císař Petr, hráč: V utkání o jednom gólu jsme byli šťastnější. Pro oko diváka nešlo o příliš pohledný zápas, v němž bylo z naší strany plno nepřesností a jednoduchých ztrát. Hra byla často rozkouskovaná a bylo těžké se dostat do tempa. Škoda, že se nám nepodařilo zvýšit na 2:0. Závěr zápasu tak mohl být klidnější. Jsem ale rád, že se nám podařilo udržet čisté konto, a to i díky velmi dobrému výkonu našeho šikovného dorostence Adama Krčmy, pro kterého šlo o teprve druhý zápas za muže.




Sestavy


FC Rapotice B
A. Krčma [-] - L. Man [-] (70. M. Dobeš [-] ) , R. Stér [-] , V. Němec [-] , T. Švarc [-] , D. Man [-] , K. Kovařík [-] (57. M. Laš [-] ) , J. Dvořáček [-] , D. Šmarda [-] , P. Císař [-] , R. Strašák [-]

TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - J. Höfner [-] (65. O. Adam [-] ) , F. Dvořák [-] , M. Rohovský [-] (74. M. Štrosz [-] ) , D. Šubert [-] , D. Moudrý [-] , D. Kupský [-] , J. Hejátko [-] , D. Šabacký [-] , L. Tůma [-] , L. Sobotka [-]

ŽK: 42. V. Němec , 45. P. Císař , 90. R. Stér - 50. L. Tůma .
Hráči zápasu: A. Krčma , R. Stér - D. Moudrý .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KŘEN Filip - KOLAŘÍK Aleš, CHYTKA Simon (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Vlastimil Němec
Tip experta: výhra domácích

Tady nemohu jinak než dát výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kluci z Rapotic si s Pyšelí poradí a zvítězí. Kdybych si měl tipnout, tak těsná výhra Rapotic o gól.

Tip: výhra hostů