1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko B si odvezl z Třebenic první výhru v sezóně


Branky


13

Rezervní tým z Jemnicka vybojoval první podzimní výhru, když zvítězil na půdě Třebenic 2:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Do Třebenic přijelo Jemnicko B, které získalo v probíhající sezóně pouze bod získaný v minulém kole proti rezervě Moravských Budějovic. Ovšem je nutné podotknout, že má Jemnicko na svém kontě o jeden zápas méně než ostatní celky. Třebenice měly svému soupeři co vracet, protože v předešlé sezóně utrěly na svém hřišti debakl 2:7.  Utkání se hrálo za velmi příjemného fotbalového počasí. Ze začátku zápasu se oba soupeři ještě zastřelovali a až ve 19. minutě otevřel brankových účet Jakub Gardoň - 0:1. Hosté tak vykročili za prvním podzimním vítězstvím. Jenže domácí nechtěli prodat svoji kůži jen tak lacino a dokonce poločasu se jim ve 40. minutě podařilo zásluhou Miroslava Furiše vyrovnat na poločasových 1:1. Zápas byl tak zcela otevřený a hosté měli stále šancí na svoji první výhru. 

Jiří Anděl rozhodl o výhře hostů

Ve druhé půli se oba týmy snažily o vstřelení vedoucí branky, která by mohla nasměrovat ke všem bodům. Občas byla znát v zakončení křeč, ale přesto se diváci branky dočkali. Bohužel pro ně se rozvlnil síť na jejich straně. O druhou vedoucí branku hostí se postaral v 68. minutě zkušený Jiří Anděl - 1:2. Domácí celek se sice snažil o vyrovnání, ale pozorná hostující obrana již Třebenicím vyrovnání nedovolila. 



Ohlasy k zápasu



1. FC JEMNICKO B
Tesař Karel, hráč: V první půli byla hra dost vyrovnaná a proto skončila 1:1 i když ten gól co jsme dostali nepřešel ani brankovou čáru. V druhé půlce jsme soupeře nepustili k žádné šanci a dali jsme jedinou branku , která byli i vítězná.



Sestavy


Horácký klub Třebenice
V. Palát [-] - M. Furiš [-] , M. Čermák [-] , J. Fiala [-] , P. Vrbka [-] , D. Vrbka [-] , M. Pitor [-] (78. D. Holoubek [-] ) , M. Machát [-] , M. Ondráček [-] (62. O. Svoboda [-] ) , M. Ondráček [-] , L. Buchal [-]

1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - M. Kristek [-] , Z. Bártů [-] (61. J. Dřímal [-] ) , D. Nekula [-] , J. Anděl [-] , K. Tesař [-] , J. Gardoň [-] , J. Svoboda [-] , M. Hošek [-] , J. Kopr [-] , L. Sevelda [-] (83. R. Bartes [-] )

ŽK: 52. M. Machát , 60. M. Čermák , 77. J. Fiala - 31. J. Anděl , 49. M. Kristek , 85. J. Gardoň .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KALINA Oldřich - CEJPEK Radek, FIALA Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Vlastimil Němec
Tip experta: výhra domácích

Třebenice jsou doma vždy silné a na Jemnicko to stačit bude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Současné výkony béčka Jemnice jsou pro mě velkým zklamáním. Kam se poděl ten tým co v loňské zkrácené sezóně skončil na 2 místě? Třebenice to doma ukopou a získají všechny 3 body.

Tip: výhra domácích