Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty B doma nečekaně snadno přejely Třebenice


Branky


11

Fotbalisté Koutů B vyhráli své druhé podzimní utkání a vybojovali stejně bodů než v loňské nedohrané sezóně

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili hned třikrát

Fotbalisté Koutů B přivítali na svém hřišti fotbalisty z Třebenic, kteří měli být v tomto zápase mírným favoritem. V loňské nedohrané sezóně se oba týmy utkaly také v Koutech a Třebenice zde zvítězily hokejovým výsledkem 4:3. Zápas se hrál za ideálního fotbalového počasí. Začátek utkání vyšel domácímu celku mnohem lépe a po počáteční oťukávané v 17. minutě se jim naskytla příležitost, kterou proměnil Matěj Semerád - 1:0. Domácí byli nadále při chutí a ve 24.. minutě zvyšoval na 2:0 Přemysl Zhoř. A to stále ještě nebylo vše a ve 32. minutě byli hosté zralý na ručník, protože se zapsal do střelecké listiny Petr Mundoch a domácí měli na svém kontě již tři zářezy - 3:0.Tak také skončil první poločas a domácí celek tak měl našlápnutotrochu nečekaně k dalším třem bodům. 

Domácí ještě skóre navýšili

Do druhého poločasu vstoupili domácí s velkým odhodláním udržet dobře rozehraný zápas a začátek druhé půle jim vyšel také na jedničku. Ve 49. minutě se totiž podruhé v zápase prosadil Přemysl Zhoř a bylo to již 4:0. Hosté alespoň na chvilku zbrzdili domácí mašinu, když se trefil v 54. minutě Martin Čermák a snížil tak na 4:1. Domácí však žádné překvapení nepřipustili a hned v 58. minutě odskočili opět domácí na bezpečný náskok 5:1 zásluhou Františka Neumanna. To nakonec byl poslední zápis v utkáni. 



Ohlasy k zápasu


SK Kouty B
Smejkal Michal: Konečně se nám podařilo prolomit smůlu a zvítězit. Dnes jsem si tři body zcela zasloužili.




Sestavy


SK Kouty B
R. Komínek [-] - P. Dočekal [-] , R. Nováček [-] (76. F. Neuman [-] ) , Z. Nováček [-] , F. Neuman [-] - M. Vrzal [-] (64. A. Dočekal [-] ) , Z. Doležal [-] , M. Smejkal [-] (73. A. Vrtal [-] ) , M. Semrád [-] (46. J. Koděra [-] ) - P. Munduch [-] (54. M. Nováček [-] ) , P. Zhoř [-] -

Horácký klub Třebenice
V. Palát [-] - M. Furiš [-] , P. Vrbka [-] , J. Fiala [-] , J. Bárta [-] , T. Ondráček [-] , M. Čermák [-] , M. Filipec [-] , D. Vrbka [-] , M. Ondráček [-] , L. Buchal [-]

ŽK: 74. Z. Nováček - 67. T. Ondráček , 74. D. Vrbka . ČK: 67. T. Ondráček .
Hráči zápasu: R. Komínek .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - CEJPEK Radek, KOUKAL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Koutům se nedaří a body nezískají ani v tomto utkání. Výhra Třebenic.

Tip: výhra hostů