Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2020 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice si zastřílely i v Šebkovicích B


Branky


9

Fotbalisté Hrotovic si i ve svém druhém soutěžním zápase s chutí zastříleli, když zvítězili v Šebkovicích B jednoznačně 8:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o tři góly lepší

Šebkovice B přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Hrotovic. V minulém kole byly oba celky aktéry divokých výsledků. Zatím co Hrotovice si zastřílely s chutí proti Jemnicku B, kdy nechybělo málo k dovršení dvou cifernému skóre, Šebkovice B doma jasně nestačily na favorita soutěže z Rouchovan a podlehly mu 7:0. V loňské nedohrané sezóně se oba týmy utkaly také v Šebkovicích, kde zvítězil domácí tým o jednu branku v poměru 3:2. Zápas se hrál opět za velmi teplého počasí. Po počáteční oťukávané začali úřadovat hosté. Nejprve je poslal do vedení ve 12. minutě Marek Hrůza a bylo to 0:1. Další branky pak nenechaly na sebe dlouho čekat. V 16. minutě dokázal udeřit hostující kanonýr Michal Mlejnek a bylo to 0:2. A když ve 20. minutě přidal třetí branku Emil Pokorný, začal se pomalu rýsovat vítěz zápasu -0:3. Domácí sice ve 24. minutě vykřesal Michalem Rybkou lecjakou naději, ale i tu vzal ve 38. minutě Michal Mlejnek 1:4.

Hosté ještě skóre navýšili

I ve druhé půli úřadovalo jedno mužstvo a příznivé skóre začalo na straně hostů rychle přibývat. V 58. minutě zvyšoval na 1:5 František Strohmer, aby o dvě minuty později završil i ve svém druhém zápase hattrick Michal Mlejnek - 1:6. Hosté byli i nadále při chutí a v 67. minutě to bylo zásluhou Františka Strohmera 1:7. Na konečných 1:8 pak upravoval Tomáš Novotný. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice, z.s. B
Tržil Pavel, bývalý hráč: Letní odchody hráčů jsou na výkonech týmu znát. Hrotovičtí hráči byli jednoznačně lepší a zaslouženě vyhráli takto vysokým rozdílem.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice, z.s. B
A. Pospíšil [-] - J. Holčapek [-] , E. Pelckmans [-] (59. M. Dvořák [-] ) , L. Ryvola [-] , M. Rybka [-] (79. R. Stoklas [-] ) , T. Bílek [-] (69. R. Černý [-] ) , S. Zikmund [-] , E. Nováček [-] (82. J. Rygl [-] ) , M. Roupec [-] , P. Konvalinka [-] , M. Procházka [-] (71. P. Tržil [-] )

Sokol Hrotovice
J. Virgl [-] - T. Hadraba [-] , M. Mlejnek [-] , M. Blatný [-] (86. T. Novotný [-] ) , L. Dvořák [-] , J. Kučera [-] , J. Votava [-] (80. Z. Kovář [-] ) , J. Petřek [-] , M. Hrůza [-] (82. P. Chládek [-] ) , F. Pekárek [-] (72. M. Růžička [-] ) , E. Pokorný [-] (55. F. Strohmer [-] )

Hráči zápasu: F. Strohmer .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KALINA Oldřich - KOTAČKA Tomáš (N), UHLÍŘ Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Kolařík Aleš
Tip experta: výhra hostů

Šebkovice čeká druhé domácí utkání a rozhodně by v něm chtěly napravit dojem z prvního kola,
kdy podlehly kvalitním Rouchovanům vysoko 0:7. Šebkovice poznamenaly před sezónou odchody
osmi hráčů. Naopak Hrotovicícm se podařilo po několika letech tým stabilizovat, což se projevilo
už proti Jemnicku a myslím si, že si hosté formu udrží i v Šebkovicích a zvítězí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů