0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2020 18:00

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice i ve druhém zápase zvítězily


Branky


7

Fotbalisté Jemnicka B opět prohráli soutěžní zápas, aniž by opět vstřelili alespoň jednu branku 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli v závěru první půle do vedení

Jemnicko B přivítalo Radotice, které si připsaly v úvodním kole důležitou výhru proti Koutům. Jemnicko B naopak schytal v Hrotovicích hrozivých debakl 9:0. Proto chtěli domácí na tento zápas co nejdříve zapomenout a to nejlépe výhrou. V loňské nedohrané sezóně se oba týmy utkaly také v úvodu soutěže a v Radoticích skončil zápas remízou 2:2. Utkání se hrálo opět za velmi teplého počasí, které přilákalo asi stovku diváků. Zápas se hrál za nezvykle v pátek odpoledne. Domácí ve snaze odčinit debakl z minulého kola se snažili vstřelit rychlou branku, ale pozorná hostující obrana v čele s gólmanem byla jednoznačně proti. Ale i hosté měli šance, ale také bez gólového efektu. Když už se zdálo, že se diváci v prvním poločase žádné branky nedočkají zaúřadoval zatím jediný střelec Radotic Martin Liška, který ve 40. minutě otevřel skóre zápasu - 0:1.

V závěru zápasu hosté dvakrát udeřili

Ve druhém poločase byla vidět na domácích snaha o vyrovnání, ale Jemnicko se potýkal se slabou koncovkou. Zápas se pomalu chýlil ke konci a místo aby domácí vyvinuli závěrečný tlak, sami dvakrát inkasovali. Nejprve v 79. minutě Martin Jeleček dal gól na 0:2. O minutu později pak vstřelil svou druhou branku v zápase Martin Liška a hosté si připsali druhou výhru sezóny v poměru 0:3.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO B
Tesař Karel, hráč: Konečně jsme zlepšili hru a udělali si pár šanci, ale bez gólů se nevyhrává. Celý zápas jsme byli o trošku lepší než hosté.




Sestavy


1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - J. Anděl [-] , K. Tesař [-] , J. Gardoň [-] (56. J. Svoboda [-] ) , D. Nekula [-] (59. M. Kristek [-] ) , P. Tesař [-] (46. Z. Bártů [-] ) , M. Hošek [-] , L. Sevelda [-] , J. Křivánek [-] , M. Sevelda [-] (80. O. Malotín [-] ) , D. Smetana [-]

TJ Družstevník Radotice
V. Liška [-] - M. Sevelda [-] (48. M. Jeleček [-] ) , P. Tobolka [-] , D. Kincl [-] (82. M. Kincl [-] ) , V. Vyhnálek [-] - M. Tobolka [-] , M. Habich [-] , M. Tomek [-] (63. S. Michal [-] ) , L. Tříletý [-] - A. Mrkva [-] (89. J. Nevěčný [-] ) , M. Liška [-] -

ŽK: 41. D. Smetana , 65. M. Kristek - 33. M. Sevelda , 75. M. Tobolka .
Hráči zápasu: V. Liška .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - MAAR Michal, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Kolařík Aleš
Tip experta: výhra domácích

Jemnicko v prvním kole schytalo nečekaný debakl v Hrotovicích. Naopak Radoticícm se start
vydařil a doma porazily Kouty. Přesto si myslím, že v derby budou šťastnější domácí, a odčiní tak
nezdar z předešlého kola.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů