Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 10:00

8.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvězda si poradila na domácí půdě s Kynšperkem


Branky


0

Hvězda Cheb přivítala na svém hřišti v rámci 8. kola krajského přeboru tým Slavoj Kynšperk nad Ohří, tedy mužstvo, které do současné doby získalo pouhý jediný bod. A další na svoje konto nepřidali ani po utkání v Chebu, ve kterém podlehli 6:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl vyrovnaný a ani jedno z mužstev nemělo výrazněji navrch. To se ale změnilo v 17. minutě, kdy vstřelil úvodní branku zápasu domácí Tomáš Balák a poslal Hvězdu do jednobrankového vedení. Hvězda si poté vytvořila několik brankových příležitostí, které mohly skončit gólem. Další branka padla v 34. minutě a to z kopačky Jakuba Miloty. Dílčí stav 2:0 vydržel až do konce prvního poločasu, a tak šli do kabiny spokojenější domácí hráči. 

 

I ve druhém dějství byli domácí borci aktivnější než jejich soupeř a navíc to dokázali dát najevo i gólově. V 55. minutě se o třetí branku Hvezdy postaral Robert Liguš a když se za dalších necelých deset minut trefil Václav Hampl, bylo utkání rozhodnuto. Kynšperk se sice nevzdal, ale z několika šancí se dokázal prosadit pouze jednou zásluhou Radka Panajotova. Ten snižoval na 4:1. Ze strany Kynšperka to ale bylo vše. Když se navíc v 85. minutě prosadil Radek Čížek, kterého ještě následoval Jan Červeňák, odvezl si Kynšperk z Chebu debakl 6:1. Slavoj tak nadále zůstává s jediným bodem na chvostu tabulky zatímco Hvězdě se opět začíná dařit a bodů má již jedenáct. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
Karel Bayer: Bohužel naše "mizérie" pokračuje. Domácí mužstvo nepředvedlo nijak zvlášť oslnivý výkon, ale my jsme ve stavu, kdy to na nás v pohodě stačilo. Z několika málo šancí, které jsme si vypracovali, se střelecky prosadil pouze náš nejlepší střelec Radek Panajotov. Domácí měli herně navrch, hodně šancí nedokázali přetavit v branku, ale stejně se šestkrát radovali a nakonec zaslouženě zvítězili.



Sestavy


FK Hvězda Cheb
D. Mácha [-] - M. Větrovec [-] , J. Netrval [-] , R. Liguš [-] - R. Čížek [-] , R. Žídek [-] , M. Dobeš [-] , A. Fidler [-] - T. Balák [-] (59. J. Červeňák [-] ) , V. Hampl [-] (76. M. Nečekal [-] ) , J. Milota [-] (66. N. Quan [-] )

TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
J. Karlík [-] - J. Marek [-] , M. Carda [-] , R. Panajotov [-] , M. Najman [-] , D. Packert [-] , Z. Štryncl [-] (33. T. Orgoník [-] ) , Z. Beran [-] , F. Šefl [-] (55. M. Korček [-] ) , P. Žiga [-] , F. Hanzlíček [-] (75. A. Nguyen [-] )

ŽK: 50. T. Orgoník , 73. D. Packert .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Sapoušek Jáchym - ŠTĚRBA Václav, MELNIČUK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.