Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2020 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebenice uhájil vedení proti Opatovu


Branky


8

Třebenice zahájily zápas výhrou nad Opatovem v poměru 3:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

Třebenice přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Opatova. Loňská nedohraná sezóna se domácím Třebenicím příliš nevydařila, a až díky zlepšenému závěru podzimní části vybojoval alespoň desáté místo tabulky. Ani Opatov nemohl být zcela spokojen a určitě pomýšlel víše než byla dosažená sedmá příčka. Přesně před rokem se oba soupeři utkali také v úvodním kole, kdy byl ale hostitelem Opatov, který svého soupeře přehrál zcela jasně 5:1, takže Třebenice měly Opatovu co vracet. Zápas se hrál jako téměř všechny za velmi horkých podmínek, které spíše lákalo někam k vodě. Mnohem lépe začali domácí borci, když se v 19. minutě prosadil jejich kanonýr Miroslav Furiš - 1:0. Ve 29. minutě se pak stejný hráč prosadil podruhé a nasměroval domácí celek ke třem bodům. 

Domácí výhru uhájili

Ve druhé půli se hosté snažili o  zdramatizování zápasu, ale domácí obrana v pohodě odolávala. Navíc se domácím podařilo vstřelit třetí branku, a to zásluhou dalšího domácího kanonýra Tomáše Ondráčka ze 72. minuty - 3:0. Až v 79. minutě se dokázali prosadit hosté, když se trefil Martin Čurda - 3:1. V 90. minutě ještě vstřelil kontaktní branku hostující Aleš Konečný, ale na případné vyrovnání nezbyl hostům již žádný čas. 



Ohlasy k zápasu



FK Opatov
Hanzal Lukáš, bývalý hráč: V tomto utkání začali lépe domácí, kteří oproti nám svoje šance proměňovali. My jsme se začali prosazovat až v závěru zápasu, ale na body už to bohužel nestačilo.



Sestavy


Horácký klub Třebenice
A. Nykl [-] - M. Filipec [-] (82. D. Holoubek [-] ) , M. Furiš [-] , L. Hnízdil [-] , M. Čermák [-] , T. Ondráček [-] , V. Palát [-] (75. M. Ondráček [-] ) , M. Machát [-] , D. Vrbka [-] , M. Ondráček [-] , L. Buchal [-]

FK Opatov
M. Kružík [-] - A. Konečný [-] , L. Kabelka [-] , M. Ježek [-] , R. Pokorný [-] , R. Kabelka [-] , A. Švaříček [-] , P. Jirka [-] , E. Driml [-] , Z. Daniel [-] , M. Čurda [-]

ŽK: 34. T. Ondráček .
Hráči zápasu: M. Furiš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - CEJPEK Radek, SVOBODA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Třebenice budou chtít hned v úvodu soutěže využít domácího prostředí a zvítězí.

Tip: výhra domácích