1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav doma s Horním Újezdem nezaváhala


Branky


9

Fotbalisté Vladislavi doma splnili roli favorita a nad Horním Újezdem zvítězili pouze 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Vladislav na svém hřišti přivítala Horní Újezd který už dokázal zaskočit nejednoho favorita. Vladislav určitě spoléhal, že by se mohla po tomto kole vrátit na čelo tabulky, poněvadž proti sobě hrála vedoucí Blatnice na půdě třetích Výčapů. Vladislav navíc měla svému soupeři co vracet, protože v loňské neúplné sezóně prohrála na svém hřišti 3:4. Utkání se hrálo za velmi chladného, ale jinak příjemného příjemného fotbalového počasí. V utkání hraném bez diváků dorazil do Vladislavi Horní Újezd . Utkání se odehrávalo ve stylu dobývání hostující obrany, což se především v první půli domácím moc nedařilo . Navíc obrana hostů v čele s brankářem Pavlem Hradecký drželi akcie Horního Újezdu velmi vysoko. Nebylo tedy divu, že se odcházel do kabin za stavu 0:0 mnohem veselejší hostujícímu týmů. Zápas tak byl zcela otevřený. 

 

 

Domácí rozhodli jedinou brankou

Ve druhé půli pokračovalo marné dobývání hostující branky až domácí vstřelili v 57. minutě z přímého kopu Michalem Nevoralem vedoucí branku na 1:0. Do konce utkání se již nepodařilo domácím přidat uklidňující branku, ale zase soupeře z Horního Újezdu do žádné šance Nepustili. Výhra Vladislavi byla důležitá, protože se fotbalisté Vladislavi udržují na druhém místě těsně za vedoucí Blatnicí. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Bohuzel se nam nepodařilo pridat druhou branku, ale zase jsme soupere k nicemu nepustili. Je skoda, ze se nyni nebude hrat a doufam to nebude znamenat konec.




Sestavy


TJ Vladislav
J. Nejerál [-] - P. Otruba [-] , V. Paločko [-] , M. Chalupa [-] - D. Veleba [-] (86. K. Čihal [-] ) , P. Ciprys [-] (63. M. Hort [-] ) , F. Macek [-] (81. M. Tůma [-] ) , J. Hrůza [-] , M. Nevoral [-] - P. Vyletěl [-] (46. O. Krátký [-] ) , P. Petz [-] (46. L. Petz [-] )

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - K. Kresa [-] , M. Zvěřina [-] , T. Kaláb [-] (78. D. Špaček [-] ) , J. Homolka [-] , M. Řezáč [-] (70. V. Štaffa [-] ) , L. Loucký [-] , V. Pavlík [-] , M. Veselý [-] , T. Vávra [-] , V. Cafourek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 23:24

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Domácí zvítězí o více než 2 branky.

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

3:0