Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice proti Lipníku nezaváhaly


9

Fotbalisté Lipníku si v zápase v Myslibořicích po prohře žádné body nepřivezli

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

V neděli se v Myslibořicích hrálo třaskavé derby mezi Myslibořicemi a Lipníkem. Domácí chtěli potvrdit lepší postavení v tabulce, pro hosty hrála dlouhodobá statistika vzájemných utkání. Utkání se muselo hrát bohužel bez diváků a tak zápasu chyběla očekávaná fanouškovská kulisa. Začátek zápasu nepřinesl žádné závratné tempo ani šance. Žádný tým nechtěl udělat chybu, optická převaha v držení míče byla v úvodu na straně hostů. Asi hned první zaváhání v obrané fázi domácích potrestal v 21 minutě hostující Čtvrtníček, když prošel přes dva bránící hráče Myslibořic a v pádu dokázal šťastně přehodit i domácího gólmana. Tato nešťastná branka jakoby probudila domácí a ti byly po zbytek poločasu aktivnější. Za tuto aktivitu byly nakonec odměnění v 41 minutě, kdy domácí Horák vyslal krásnou kolmicí mezi obránce do úniku domácího rychlíka Ludvíka, který utekl po pravé stravě a chladnokrevně zakončil na zadní tyč.

 

 

 

Domácí rozhodli ve druhé půli

Branka do šatny zřejmě hodně otřásla hostujícím celkem a ten nezachytil nástup do druhé půle. Domácí se po zbytečném falu dostaly k přímému kopu, který v 48 minutě s přehledem zakončil Matoušek. Domácí dokázali přidat za okamžik další branku a to v 53 minutě podběhl hostující brankař dlouhý aut domácích a hosté si za přispění Matouška srazili míč do vlastí brány. Tento moment hodně rozhodil hostující hráče, kteří úplně vypadli z tempa, víc diskutovali s rozhodčím, než se soustředili na hru. Zápas se rozhodl v 67 minutě, kdy se po krásné souhře prosadil Horák. Dovršení hattricku měl na kopačce Matoušek, když mu střídající Mencák poslal nádhernou přihrávku na malé vápno, ale Matoušek z blízka přestřelil. Hosté dokázali jen korigovat výsledek. V 82 minutě přišel centr z pravé strany, který domácí brankař Hruška vyrazil jen na hlavu hostujícího kanonýra Fňukala, který takovou příležitostí nepohrdnul. Domácí si však už vítězství vzít nenechali.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Palát Tomáš, hráč a trenér: Po minulém týdnu, kdy jsme měli problém s hráči, jsme tentokrát byli téměř kompletní a hned to bylo znát na naší hře. Přece jen nás čekalo místní derby, škoda jen, že se muselo hrát bez diváků, protože, bylo na co koukat, první půle byla vyrovnaná, nám vyšel vstup do druhé a to rozhodlo. Opět musím kluky pochválit za bojovnost, nasazení, a plnění taktiky v obranné fázi. Pro nás velká škoda, že teď dojde k přerušení soutěže.




Sestavy


TJ Myslibořice
M. Hruška [-] - J. Horák [-] , L. Macháček [-] , F. Hvězda [-] (77. B. Mencák [-] ) , M. Šoustal [-] , M. Ludvík [-] (85. T. Palát [-] ) , D. Kunčík [-] (65. J. Nevoral [-] ) , J. Matoušek [-] , S. Marek [-] , P. Vejvoda [-] , T. Kratochvíl [-]

Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - Š. Vala [-] , J. Brabenec [-] , P. Burian [-] - R. Šťáva [-] , M. Mašeja [-] (72. J. Svoboda [-] ) , L. Žák [-] (75. J. Burian [-] ) , J. Čtvrtníček [-] , M. Jarý [-] (61. M. Vala [-] ) , J. Fňukal [-] - T. Kalay [-] -

ŽK: 54. F. Hvězda - 71. T. Kalay , 71. J. Fňukal .
Hráči zápasu: J. Matoušek - J. Čtvrtníček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Myslibořice doma umí a s Lipníkem by si mohli poradit.

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

2:2