6:6
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 14:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice vyválčily s Třebelovicemi divokou remízu 6:6


Branky


13. M. Sosnar , 42. M. Sosnar , 50. O. Sosnar , 67. D. Janoušek , 90. O. Sosnar , 90. T. Lang (p.) - 10. M. Máca , 17. M. Máca , 47. J. Marek (vl.) , 52. O. Navara , 58. M. Kabelka , 75. A. Krejčí
9

Fotbalisté Třebelovic pouze remizovali v Nových Syrovicích, i tak si upevnili si pozici v horní části tabulky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po dvou gólech

Nové Syrovice přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Třebelovic kteří se pohybují v horní polovině tabulky. Naopak Nové Syrovice mnoho bodů nesbírají. Již sedm zápasů neokusili jak chutná výhra a v posledních třech zápasech dokonce nebodovaly. Pravdou je, že v minulém kole proti nim stál vedoucí tým soutěže z Blatnice, takže se nedalo moc předpokládat, že by právě v tomto zápase Nové Syrovice nějak překvapily. Nyní je čekal další těžký soupeř, se kterým hrály v minulém nedohraném ročníku také na svém hřišti a prohrály zcela jasně 1:4. Utkání se hrálo za velmi chladného, ale jinak příjemného fotbalového počasí. Začátek zápasu vyšel lépe hostům, které poslal do vedení v 10. minutě kanonýr Marek Máca - 1:0. Hosté se z vedení dlouho neradovali, když ve 13. minutě vyrovnával na 1:1 Miroslav Sosnar. Ale hosté si vedení vzali hned, když se opět prosadil hostující kapitán Marek Máca - 1:2. Poté se hra mírně uklidnila, a to až do 42. minuty, kdy také druhou brankou v zápase vyrovnával Miroslav Sosnar - 2:2.

Hosté urvali výhru ve svůj prospěch

Začátek druhého poločasu vyšel opět lépe hostům, které potřetí v zápase dostal do vedení tentokrát Jiří Marek - 2:3. V 50. minutě opět vyrovnal Ondřej Sosnar na 3:3. To však vydrželo jen dvě minuty a hosté zásluhou Ondřeje Navary vedli 3:4. V 58. minutě navíc zvyšoval na 3:5 Martin Kabelka a hosté kráčel k výhře. V 67. minutě zdramatizoval zápas Daniel Matoušek brankou na 4:5, ale hostující Adam Krejčí opět dal hostům klid - 4:6. Závěr zápasu ale vyšel domácím. V 90. minutě proměnil pokutový kop Tomáš Lang a v nastaveni dokázal vyrovnat Ondřej Sosnar - 6:6. V samotném závěru mohli ještě hosté strhnout vítězství na svoji stranu, ale to by museli proměnit pokutový kop. 



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice
Prígl Jan, trenér: Pro diváka,kdyby mohl být na utkání přítomen, atraktivní a hodně zajímavé utkání, pro mě jako trenéra infarktový zápas. Třebelovice ukázali svoji kvalitu, ale byli jsme to my kdo byl po většinu utkání aktivnější. dostali jsme soupeře pod tlak, vytvořili jsme si spoustu gólových příležitostí a přesto jsme celý zápas dotahovali. Ač to výsledek 6:6 popírá, trápí nás koncovka a sráží hrubé individuální chyby. Přes herní převahu jsme ve finále rádi za bod."

TJ Třebelovice
Máca Marek, hrající trenér: Domácí byli po celé utkání herně lepším týmem na hřišti a vytvořili si mnoho brankových příležitostí. Gólovou přestřelku jsme mohli nakonec vyhrát, ale v poslední minutě utkání jsem zahodil pokutový kop. Soupeři děkuji za férové utkání.



Sestavy


SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - R. Janoušek [-] , T. Lang [-] , M. Sosnar [-] , D. Růžička [-] (45. D. Janoušek [-] ) , O. Sosnar [-] , L. Vítek [-] , Z. Chalupa [-] , M. Svoboda [-] , M. Procházka [-] , J. Marek [-] (66. P. Zerza [-] )

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - O. Navara [-] , A. Krejčí [-] (87. K. Veselý [-] ) , D. Janíček [-] (69. O. Jurka [-] ) , M. Máca [-] , M. Šmíd [-] , S. Michal [-] , J. Jurka [-] , K. Skoumal [-] (62. V. Dobrozenský [-] ) , M. Kabelka [-] , R. Jurka [-]

ŽK: 58. J. Marek , 86. T. Lang , 90. P. Zerza - 86. O. Navara .
Hráči zápasu: O. Sosnar - M. Máca .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Syrovicím se dle mého názoru zatím nedaří podle jejich představ a v tomto domácím zápase nezískají ani bod.

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

1:3