1:2
(1:1)
5. P. Šebl (p.)
74. Z. Joza
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 10:30

8.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová poprvé prohrála. Postaralo se o to Nové Sedlo


Branky


2. D. Peterka - 5. P. Šebl (p.) , 74. Z. Joza
0

Olympie Březová přivítala v rámci 8. kola na své půdě tým Nového Sedla s jasným cílem, kterým bylo prodloužení neporazitelnosti v letošní sezoně. Po výborném výkonu hostujícího týmu však Březová poprvé zaváhala a vyšla bodově naprázdno. Novému Sedlu podlehla těsně 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas mezi Březovou a Novým Sedlem začal pěkně zostra. Už ve 2. minutě se prosadil David Peterka, který si naběhl na centrovaný balón a hlavou ho poslal za záda Pelecha v brance Nového Sedla. Hostující tým ale rychlá branka nepoložila. Za další dvě mintuy se totiž hnal do útoku Bedřich Rychna, kterého fauloval brankář Kocourek a rozhodčí Pešek nařídil pokutový kop. Ten proměnil Patrik Šebl a bylo srovnáno. Zbytek prvního poločasu přinesl několik brankových příležitostí, ze kterých stojí za zmínku ta Šellonga anebo hostujících Škardy, Lakatoše či Macáka. Díky oběma brankářům ale do konce prvního poločasu žádná další branka nepadla a tak odcházeli hráči obou mužstev do šaten za nerozhodného stavu 1:1. 

 

Na začátku druhého poločasu hráči Březové dvakrát nebezpečně ohrozili branku Tomáše Pelecha, který si však v obou případech dokázal s příležitostmi domácích poradit. Šanci si vytvořilo i Nové Sedlo. Kvůli vysokým teplotám nastoupil Zbyněk Joza, jeden z nejlepších hráčů Sedla, na hřiště až v 71. minutě a hned uvolnil Macáka na pravé straně, který se uvolnil a domácím nezbylo než zatáhnout za záchranou brzdu v podobě faulu. A byl to právě Zbyněk Joza, který v 74. minutě z tohoto volného kopu vymetl pavučiny v brance Olympie a poslal Nové Sedlo do vedení. Po vstřelené brance bylo na hráčích Sedla vidět, že chtějí uspět za každou cenu a bojovali o každý kousek trávníku. Březovou do žádných velkých příležitostí nepouštěli a svůj jednobrankový náskok dokázali udržet až do posledního hvizdu rozhodčího. Nové Sedlo je tak prvním týmem v letošní sezoně, který dokázal Olympii porazit. 



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová
Petr Peterka: Utkání nám po herní stránce vůbec nevyšlo. Propadli jsme ve všech fotbalových směrech a tím jsme umožnili soupeři, že nás odkázal porazit.

TJ Baník Union Nové Sedlo
Zdeněk Joza: Za to jak hráči utkání zvládli a jak bravurně splnili vše, co jsem po nich chtěl, před tím musím smeknout. Ano, i tentokrát se ve hře objevila spousta chyb a musíme na jejich eliminaci zapracovat, ale vždy jsem se jako trenér řídil heslem, že kdo nedělá chyby, ten je buď nadčlověk a měl by tedy hrát mnohem vyšší soutěž, a nebo se prostě jen na hřišti "zašívá" aby nekazil.



Sestavy


FK Olympie Březová
L. Kocourek [-] - J. Elijáš [-] , T. Veselovský [-] , M. Burkyt [-] - T. Bereczký [-] - M. Fojtík [-] - J. Šaloun [-] , J. Šellong [-] , V. Škoda [-] (74. P. Neumann [-] ) , J. Kašpar [-] , D. Peterka [-]

TJ Baník Union Nové Sedlo
T. Pelech [-] - F. Škarda [-] (71. Z. Joza [-] ) , R. Kaňok [-] , P. Karásek [-] , L. Macák [-] (90. M. Pešák ml. [-] ) , B. Rychna [-] (85. J. Vostrý [-] ) , M. Werner [-] , P. Šebl [-] (87. R. Rychna [-] ) , E. Lakatoš [-] , M. Müller [-] , J. Vican [-]

ŽK: 4. L. Kocourek , 67. V. Škoda , 72. M. Burkyt - 34. M. Werner , 37. F. Škarda .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pešek Pavel - TŮMOVÁ Michaela, ŠMAT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.