2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec proti Hartvíkovicím opět zvítězil


Branky


54. K. Mrňa , 67. K. Mrňa - 52. M. Outulný
10

Fotbalisté z Hartvíkovic si ve Studenci odvezly další porážku a stále opanují spodek tabulky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Úvod přinesl šok. Už v 16 vteřině měl na noze tutovku Hartvíkovický Kopuletý. Neproměnil. V zápětí běžela 85 vteřina kdy měl šanci Záviška, ale nastřelil pouze obránce.  Domácí v 7. minutě Karel Mrňa po skopnutí s brankářem hostů Chalupou šel míč těsně vedle brány. Outulného v 16. minutě vychytal brankář Pokorný. Ve 21. minutě Miroslav Mezlík poslal kolmicí do předu. Karel Mrňa šel proti brankáři, poslal míč po zemi podle něj, ale trefil jenom tyč. Ve 25. minutě Urbánkův pokus skončil nad břevnem domácí branky. Ve 30. minutě Karel Mrňa po kličce bekovi šel na bránu, míč poslal po zemi, Chalupa vykopl na roh. Ve 34. minutě povedená střela Outulného Pokorný s námahou vyškrábl nad bránu. Ve 40. minutě po rohu hostů se dostal do šance Urbánek, ale beci stačili zablokovat.  

Domácí urvali výhru ve druhé půli

 

    Ve 46. minutě několik přihrávek hostů na velkém vápně domácích, ale šance Závišky bez efektu. V 52. minutě domácí zbytečně ztratili míč, který se dostal k hostům, průnik Outulnáho prohození pod brankářem  Pokorným a míč skončil v síti - 0:1. V 54. minutě po zbytečném faulu brankáře Chalupy ( mimo velké vápno ) na Kryštofa - ponechána výhoda, se míč dostal ke Karlu Mrňovi, s kterým doklusal  až do brány -   1:1. Kryštofa odnesli na nosítkách a Chalupa byl vyloučen. Do brány hostů se postavil Záviška. V 59. minutě trestný kop z 20 metrů zahrál vydařeně Kopuletý. Pokorný jen taktak vyškrábl nad bránu. V 62. minutě první úspěšný zásah Závišky v bráně. V 65. minutě po chaosu v obraně hostů vystřelil Karel Mrňa, míč byl tečován a jen setrvačností se dostal až za brankovou čáru. 2:1.  V 68. minutě z trestného kopu Kopuletý centroval na Outulného, hlavou však poslal slabou malou domácímu Pokornému. V 72. minutě vydařená střela Mezlíka z velkého vápna skončila kousek nad. V 80. minutě přišel trestný kop, Kafka protáhl Pokorného přízemní střelou. V 85. minutě po útoku hostů následoval brejk domácích, Mrňa pokusem poslal dlouhý míč na opuštěnou bránu hostů. Orazítkoval však jen tyč.  


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Studenec
Pokorný Pavel, fanoušek: První půle - hosté byli o něco lepší - rychlejší. Pěkný fotbal. Po červené kartě se úroveň hry trochu zhoršila. Jinak dobrý.




Sestavy


TJ Sokol Studenec
L. Pokorný [-] - M. Kříž [-] , M. Mrňa [-] , T. Nejedlý [-] , R. Kryštof [-] (55. R. Turoň [-] ) , P. Rousek [-] , K. Mrňa [-] , J. Strnad [-] (88. M. Chalupa [-] ) , V. Kučerňák [-] , R. Mezlík [-] , L. Matějek [-] (90. F. Komárek [-] )

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Outulný [-] , M. Záviška [-] , D. Kopuletý [-] , M. Kopuletý [-] , D. Horký [-] , T. Urbánek [-] (74. V. Hadraba [-] ) , J. Sýkora [-] (82. M. Sýkora [-] ) , D. Outulný [-] (87. J. Melkes [-] ) , M. Kafka [-] , M. Outulný [-]

ŽK: 50. L. Matějek , 85. L. Pokorný , 85. J. Strnad - 29. T. Urbánek , 70. D. Horký . ČK: 54. P. Chalupa .
Hráči zápasu: L. Pokorný - M. Kafka .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: HOLÝ Petr - KRYŠTOF Radek, JABŮREK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Milan Tůma
Tip experta: výhra domácích

Až tady bych si tipnu výhru domácích, kteří v minulém kole nečekaně snadno zvítězil v Třebelovicích.

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích