Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice vezou z Myslibořic jasnou porážku


Branky


10

V souboji dvou týmů z horní poloviny tabulky vybojovaly Myslibořice proti Třebelovicím výhru 5:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Začátek utkání byl jasně v režii domácích, kteří se již v 8 minutě dostali do vedení, když utekl po pravé straně Ludvík a poslal krásnou přihrávku před bránu, kde doklepával neobsazený Mencák. Další branka na sebe nenechala dlouho čekat, již v 12 minutě se prosadil po rohovém kopu Macháček. Vedení o dvě branky domácí trochu uspalo a otěže zápasu převzali hosté. Z počátku se zastřeloval hostující střelec Máca, který dvakrát těsně minul branku. V 25 minutě ochotně upadl v pokutovém území hostující útočník a kopala se penalta. K té se postavil opět Máca, ale svůj pokus opřel jen o břevno. Následovala obrovská šance domácího Macháčka, který proběhl celé hřiště, ve vyložené šanci přestřelil. Nedáš, dostaneš, platilo i nyní. V 35 minutě utekl po levé straně Máca, přešel přes dva domácí obránce a podél vybíhajícího gólmana nekompromisně zavěsil. Před druhým poločasem byl zápas stále otevřený. 

 

Domácí ve druhé půli dominovali

 

Druhý poločas nepřinesl dlouho žádnou větší šanci, hosté se sice snažili o vyrovnání, ale domácí je nepustili do žádné šance. V 57 minutě se po rohu prosadil hlavou domácí útočník Hvězda. Uklidnění pro domácí přišlo v 61 minutě Mencák, který doklepl na zadní tyči centr z levé strany. Konečnou podobu skóre dal znovu Hvězda, když obral o míč rozehrávajícího hostujícího brankaře a v klidu poslal míč do prázdné brány. V závěru měl ještě obrovskou šanci střídající Šoustal, který nejprve trefil tyč a z následné dorážky prozměnu břevno. 



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Palát Tomáš, hráč a trenér: Začátek utkání byl jasně v režii domácích. Ve druhé půli ještě příznivé skóre narostl.




Sestavy


TJ Myslibořice
M. Hruška [-] - L. Macháček [-] , F. Hvězda [-] , B. Mencák [-] (82. M. Pevný [-] ) , J. Nevoral [-] (65. M. Šoustal [-] ) , J. Horák [-] , M. Ludvík [-] (78. V. Čapoun [-] ) , J. Matoušek [-] , S. Marek [-] , P. Vejvoda [-] , T. Kratochvíl [-] (86. T. Palát [-] )

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - T. Brychta [-] , A. Krejčí [-] (70. J. Sedláček [-] ) , D. Janíček [-] , M. Máca [-] , R. Jurka [-] , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , K. Skoumal [-] (76. K. Veselý [-] ) , O. Jurka [-] , S. Michal [-] (22. M. Kabelka [-] )

ŽK: 56. M. Pevný , 69. B. Mencák - 64. M. Máca .
Hráči zápasu: B. Mencák .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - PALÁT Milan, ŠIMKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Milan Tůma
Tip experta: výhra hostů

Myslibořice jsou sice doma velmi silné, ale ani toto nebude na hostující Třebelovice stačit.

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích