0:6
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice si zastřílely v Koněšíně


Branky


32. M. Máca , 45. T. Brada (vl.) , 55. M. Šmíd , 77. M. Šmíd , 88. M. Máca , 91. M. Šmíd
10

Fotbalisté Třebelovic vybojovali výhru v Koněšíně, který tak spadnul na poslední místo tabulky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Koněšín přivítal na svém hřišti fotbalisty z Třebelovic, kteří měli být v tomto zápase jasným favoritem, přestože oba své venkovní zápasy prohrály. Ovšem Koněšín doma také není příliš nebezpečný a v obou H zápasech prohrál rozdílem třídy. V loňské nedohrané sezóně byl ale zápas mezi těmito soupeři poměrně vyrovnaný a hosté zde zvítězili těsně 2:1. Utkání se hrálo za velmi příjemného fotbalového počasí. Koněšín nastoupil v poměrně improvizované a poslepované sestavě , kdy museli opět vypomoci bývalí hráči z kategorie 40+.Úvod zápasu přinesl nápor hostů . Domácí však v této době ještě podržel golman Tvrdý. Po čtvrt hodině hry, ale přišla první šance domácích, ale hlavička Králíka po centru Badury šla těsně nad. První gól Třebelovic přišel ve 32. minutě po nedůsledném odkopu domácí obrany se prosadil hostující kapitán Marek Máca - 0:1. Druhý gól (vlastní ) těsně před přestávkou po ostrém rohu si srazil Tomáš Brada - 0:2.



Hosté ještě skóre navýšili

Třetí gól z kraje druhé půle zlomil zápas a domácí v této sestavě pomalu rezignovali. O gól se postaral v 58. minutě Michal Šmíd - 0:3 Atletičtěji vybavení hoste tak neměli problém s kontrolou hry. Za jasneho stavu 0:4 (77. minuta Michal Šmíd) si dovolili vystřídat i brankáře . Ale ani ten domácím čestný úspěch nedopřál. Naopak v 88. minutě vstřelil svůj druhý gól hostů Marek Máca a v 91. minutě dokonce hattrick Michal Šmíd - 0:6.



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Dvořák Štěpán, hráč: Dnes jsme v prvním poločase neproměnili několik gólových šancí, naopak jsme se pohřbili vlastním gólem na 0:2 v závěru poločasu.

TJ Třebelovice
Máca Marek, hrající trenér: Do utkání jsme opět vytvořili novou stoperskou dvojici a vypadá to, že si vše začíná sedat. Od úvodu utkání jsme to byli my, kdo diktoval tempo hry. Domácí měli za stavu 0:0 jednu stoprocentní šanci, kterou trestuhodně zahodili a od té doby bylo utkání po celou dobu v naší režii. Domácím děkuji za utkání.



Sestavy


TJ Koněšín
R. Tvrdý [-] - M. Králík [-] , O. Šibůrek [-] , T. Čermák [-] , R. Badura [-] , J. Bryja [-] , T. Konečný [-] (46. D. Pokorný [-] ) , P. Zahradníček [-] , M. Konečný [-] (82. M. Moczár [-] ) , T. Brada [-] , M. Betka [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] (85. J. Krejčí [-] ) - V. Dobrozenský [-] (75. J. Sedláček [-] ) , O. Jurka [-] , T. Bastl [-] (63. K. Veselý [-] ) , D. Janíček [-] , R. Jurka [-] , M. Šmíd [-] , S. Michal [-] (59. T. Brychta [-] ) , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , M. Máca [-]

ŽK: 56. O. Šibůrek , 73. R. Badura , 80. T. Čermák - 26. V. Dobrozenský , 53. T. Bastl .
Hráči zápasu: M. Šmíd .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - ŠIMKA Jaroslav, DUFEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Filip Rohony
Tip experta: výhra hostů

Výhra Třebelovic minimálně o tři branky.