2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav doma ztratila nečekaně body s Náměští B


Branky


11

Fotbalisté vedoucí Vladislavi nečekaně ztratili body s rezervou Náměště po remíze 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Vedoucí tým soutěže z Vladislavi přivítal na svém hřišti rezervní tým Náměště. Favoritem zápasu byl jednoznačně domácí celek, který svá dosavadní utkání dotáhnul do vítězného konce. V loňské nedohrané sezóně se ale nečekaně také na vladislavské půdě radovali borci z Náměště. Utkání se hrálo za příjemného fotbalového počasí. Obě mužstva se prezentovala od začátku zápasu útočnou hrou. V první velké šanci domácí Macek  pouze nastřelil břevno hostující branky a zanedlouho těsně minul branku střelou zpoza vápna opět Macek. Do vedení tak šli hosté když se střelou z dálky prosadil ve 43. minutě Marek Stachovič a stanovil tak poločasové skóre na 0:1. Zápas tak měl nečekaný průběh a určitě se dala po přestávce očekávat neúprosná bitva. Domácí tak byli blízko ztrátě prvních bodů. 

Domácí dvakrát dotahovali alespoň bod

Ve druhém poločase po kombinační akci vyrovnal na 1:1 v 65. minutě David Veleba. Hosté se s bodem nespokojili a ve velké šanci musel gólovou hlavičku vychytat brankář Nejerál. Domácí se nepoučili a po ztrátě na půlce a rychlé kombinaci vstřelil v 84. minutě branku Filip Tomek - 1:2. Domácí vsadili vše na vyrovnání což se jim v 86. minutě po dlouhém nákopu a hlavičce Petra Vyletěla nakonec podařilo a domácí tak za remízu 2:2 zachránili alespoň bod. 


Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: V zápase jsme dvakrát prohrávali, kdy jsme bohužel po chybách inkasovali a naše šance nevyužili, takže bod musíme brát.

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Eliáš Jiří, hráč: Dnešní utkání na půdě lídra tabulky nám ukázalo, že postavení v tabulce nic neznamená. Do utkání jsme šli s tím že z Vladislavi odvezeme minimálně bod, což se nám povedlo ale mohli jsme mít s kouskem štěstí hned tři.Musím ale kluky pochválit za odmakaný výkon! Děkuji soupeři za férové utkání.



Sestavy


TJ Vladislav
J. Nejerál [-] - P. Otruba [-] , V. Paločko [-] , J. Orálek [-] - P. Petz [-] (89. M. Tůma [-] ) , M. Hort [-] (63. Z. Pokorný [-] ) , M. Nevoral [-] , F. Macek [-] (89. K. Čihal [-] ) , D. Veleba [-] - O. Krátký [-] (58. P. Ciprys [-] ) , P. Vyletěl [-] -

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
M. Kováč [-] - V. Kopuletý [-] , S. Sedlák [-] (70. F. Tomek [-] ) , M. Sobotka [-] , M. Stachovič [-] (55. M. Outulný [-] ) , M. Matoušek [-] , M. Preisner [-] , J. Eliáš [-] , R. Durda [-] , M. Štolfa [-] , M. Veselý [-]

ŽK: 71. P. Vyletěl - 69. S. Sedlák , 72. J. Eliáš , 80. F. Tomek .
Hráči zápasu: D. Veleba - M. Stachovič .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KALINA Oldřich - MRÁZEK Vít, MARTÉNEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Filip Rohony
Tip experta: výhra domácích

Tady bude jednoznačná výhra vedoucí Vladislavi

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích