Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov se rozešel smírně s Novými Syrovicemi


Branky


10

Fotbalisté Nových Syrovic vybojovali na půdě Chlístova cenný bod za remízu 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Fotbalisté Chlístova přivítali na svém hřišti soupeře z Nových Syrovic. Chlístov chtěl odčinit domácí kolaps z minulého kola, když prohospodařil dvou gólový náskok proti vedoucí Vladislavi. Nové Syrovice také přišli o dvou gólový náskok , ale narozdíl od Chlístova s bodovým efektem. Chlístov měl v tomto zápase navíc Novým Syrovicím co vracet, když v loňské neúplné sezóně prohrál na svém hřišti 1:2. Utkání se hrálo za velmi příjemného fotbalového počasí. Oba týmy z počátku zápasu zahřívaly své protějšky v obou svatyních. Hosté byli ale přeci jen aktivnější a ve 22. minutě přišla gólová odměna, o kterou se postaral hostující Zdeněk Dvořák - 1:0. Do konce poločasu se již skóre nezměnilo, a tak byl zápas zcela otevřený.

Domácí rychle otočili, ale hosté dokázali vyrovnat

Ve druhé půli se domácí snažili o rychlé vyrovnání. A také se ho dočkali v 63. minutě, o které se postaral domácí kanonýr Roman Hruška - 1:0. A o minutu později bylo v domácím táboře ještě veselejší když se trefil kapitán týmu Karel Kocmánek, který tak poslal domácí do vedení 2 :1. Mohlo se zdát, že tento moment otřesné nervovou soustavou hostí, ale v 69. minutě dokázal hostující Zdeněk Dvořák svou druhou brankou v zápase vyrovnat na 2:2. Do konce zápasu se již žádný tým neprosadil a tak se body spravedlivě dělily. 

 

ohlas Petr Pokorný: "Remíza je sice ztrátou pro domácí, ale je v tomto utkání je třeba hlavně pochválit výkon hostů, kteří přišli kvůli zranění o dva hráče. Nejednalo se však o jednání v rozporu s pravidly a zápas byl dohrán v ramci fair play. Zraněným hráčům přejeme brzký návrat na trávník."

 

 


Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Pokorný Petr: Na Rokytnici jsme nastoupili raketově a hned z první akce jsme po nádherné bombě dnešního hráče zápasu Mojmíra šli do vedení.Zanedlouho bylo pro soupeře ještě hůř, kdy jsme po standartní situaci šli do dvoubrankového vedení.Rokytná se vrátila do zápasu těsně před odchodem do kabin, kdy jsme z našeho útočného rohu lacině inkasovali.Začátek druhé půle patři l hostujícim,kde jsme s trochou štěstí přečkali pár zavarů v našem vápně.Klid na naše kopačky přišel až po brance Sobola a zbytek zápasu už se jen dohrával.Opět musím kluky pochválit za nasazení!




Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - V. Kučera [-] (46. M. Mejzlík [-] ) , M. Rygl [-] , M. Svoboda [-] , L. Hrbáček [-] , K. Kocmánek [-] , J. Pokorný [-] , R. Hruška [-] , P. Špaček [-] , D. Brestovský [-] , F. Wortner [-]

SK Nové Syrovice
M. Novák [-] (25. P. Novák [-] ) - M. Svoboda [-] , L. Kouřil [-] (48. P. Jenerál [-] ) , T. Lang [-] , M. Sosnar [-] , D. Růžička [-] , O. Sosnar [-] , Z. Dvořák [-] , J. Marek [-] (87. L. Nejerál [-] ) , L. Vítek [-] , M. Procházka [-]

ŽK: 76. F. Wortner - 69. Z. Dvořák .
Hráči zápasu: K. Kocmánek - Z. Dvořák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MACEK Ivo - SVOBODA Vladimír, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Filip Rohony
Tip experta: výhra domácích

Chlistov si doma ponechá všechny tři body.

Tip: výhra domácích