5:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice nečekaně snadno přejela Lipník


Branky


17. J. Zejda , 47. R. Ferkl , 56. R. Šoukal , 64. M. Štork , 66. M. Vahila (p.) - 59. J. Fňukal
10

Fotbalisté Rokytnice zvítězili na svém hřišti nad Lipníkem poměrně snadno 5:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

V 6. kole ročníku 2020/2021 přivítala Rokytnice na svém hřišti Hajduk Lipník. Rokytničtí hráči chtěli odčinit ztrátu z minulého kola, kdy i přes předvedený výkon padli v Hartvíkovicích 4:2. To hráči Lipníku přijížděli do Rokytnice v lepším rozpoložení, v minulém kole zvítězili nad rezervou Náměště 3:2.První poločas nabídl divákům vyrovnaný fotbal s šancemi na obou stranách. Ty rokytnické končily u hostující obrany či mimo bránu. Šance hráčů Lipníku likvidoval jednu za druhou skvěle chytající Hobza. První branky se více než stovka diváků dočkala po čtvrt hodině hry. Rokytnický kapitán Vahil’a našel ve vápně Zejdu a čerstvá posila domácích nadvakrát dostala z malého vápna balón do sítě. Vzápětí padla vyrovnávací branka, avšak ta nebyla kvůli jasnému ofsajdu správně uznána. Vyrovnávací branka ani pojistka od domácího celku nepadla a rokytničtí hráči šli po pětačtyřiceti minutách do kabin s nejtěsnějším možným vedením.

 

Domácí se po pauze rozstříleli

Do druhé půle vstoupil domácí celek jako uragán. Hned po dvou minutách hry se z pravé strany řítil na bránu Ferkl a přidal druhý gól Rokytnice. Po devíti minutách našel Vahil’a ve vápně Šoukala, který svoji střelou k tyči zvýšil na 3:0. Na hřišti byl v tu chvíli jeden celek, na čtyřbrankový rozdíl mohl dokonce dvakrát upravit skóre Štork, ale jeho dva pokusy zhruba z úrovně malého vápna prolétly pouze nad břevnem. Na pět minut domácí tým ulevil ze svého tempa a v 59. minutě střelou k tyči snížil Fňukal. Lipničtí se během krátké chvíle dostali do dalších šancí, které stejně jako v první půli zneškodnil Hobza. Poté byl opět balón více na kopačkách hráčů Rokytnice, kteří se ze vstřelené branky radovali ještě dvakrát. V 64. minutě vyslal Ferkl do samostatného úniku Štorka, který napravil své neproměněné šance. O dvě minuty později byl ve vápně faulován střídající Hronek a nařízený pokutový kop v klidu proměnil Vahil’a. Domácí tým konec utkání dohrál s balónem u nohou v naprosté pohodě a po ztrátě z minulého kola se mohla Rokytnice radovat ze tří bodů za výhru 5:1.



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, trenér: Do utkání vykročil lépe soupeř , který si vytvořil dvě vážné šance. ale podržel nás brankář Jiří Hobza. Z první šance jsme naopak skórovali my. Hra byla po celou prvni půlku pak vyrovnaná , pouze soupeř vstřelil vyrovnávací branku, kterou hlavní rozhodčí pro jasný ofsajd správně neuznal. Do druhé půlky jsme ale vlétli velmi aktivně a hned ve 46. dali po rychlém brejku druhý gól. Od te doby jsme soupeře jasně přehrávali , vytvářeli si další šance a skóre ještě navýšili. Utkání jsme zvládli velice dobře po taktické stránce, kdy jsme druhou půlku soupeře téměř k ničemu nepustili a naopak se nam konečně dařilo proměnit ty nejvyloženější šance.

Hajduk Lipník
Hadraba Luděk, trenér: Dnes se mě zápas hodnotí velice špatně. V první půli jsme měli 4 velké šance, které domácí brankář chytil. Když už jsme ho přece jen překonali a dle mého názoru regulérní brankou, tak hlavní rozhodčí byl jiného názoru! Domácí měli v první půli jedinou šanci a tou nás potrestali. V druhé půli jsme se chtěli ještě více tlačit do zakončení, bohužel opět z prvního protiútoku jsme smolně inkasovali a za nedlouho nám domácí vstřelili další branku. Pak už to byl z naší strany doslova zmar!! Velké zklamání!!!



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
J. Hobza [-] - M. Štork [-] , M. Syrový [-] , T. Barák [-] (46. J. Syrový [-] ) , M. Vahila [-] , R. Ferkl [-] (66. M. Benáček [-] ) , P. Vranka [-] , J. Zejda [-] (72. J. Železník [-] ) , J. Hakl [-] , M. Bartejs [-] (51. P. Hronek [-] ) , R. Šoukal [-]

Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - J. Brabenec [-] , L. Šabata [-] , P. Burian [-] , J. Burian [-] , J. Svoboda [-] (78. M. Peštál [-] ) - R. Šťáva [-] , T. Brabenec [-] , M. Vala [-] (33. J. Čtvrtníček [-] ) , J. Fňukal [-] - L. Žák [-] (81. D. Králík [-] )

ŽK: 61. P. Hronek , 88. R. Šoukal - 12. T. Brabenec , 81. J. Fňukal .
Hráči zápasu: J. Zejda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOLÝ Petr - BULÍN Filip, SVOBODA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Filip Rohony
Tip experta: výhra hostů

Nemohu dát jinak než výhru hostů