Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín doma nestačil na Výčapy


12

Vedoucí Výčapy splnily na hřišti Koněšína roli favorita a zvítězily hladce 5:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Do Koněšína během pouťového víkendu zavítaly zatím stoprocentní Výčapy...a svoji bilanci si bez většách problémů udržely i po čtvrtém kole. Stačilo k tomu jen trochu trpělivosti. Úvod zápasu se sice nesl ve svižnějším tempu a domácí s favorizovaným soupeřem držel krok, ale postupem času se začalo ukazovat, kdo je na tom po fotbalové stránce lépe. První vážnější příležitost si vytvořili hosté po čtvrt hodině hry, ale pokus hlavičkou zneškodnil domácí brankář. Výčapy se ale dokázali prosadit až deset minut před přestávkou, kdy chybnou rozehrávku domácích dokázal potrestat Martin Semerád. První půle ale nepřinesla žádný festival zahozených šancí. Těch bylo na obou stranách poskrovnu a v té jediné se na domácí straně objevil Meczl.

   

Hosté ještě skóre navýšili

Tempo v poločase druhém poněkud upadlo a hosté si díky své trpělivé hře a chybám v podání domácích dokázali pomerně v klidu dojít pro „povinné“ tři body. Nejprve po necelé hodině hry zvýšil na rozdíl dvou branek Tomáš Matoušek, aby tentýž hráč o nějakých deset minut později definitivně zlomil odpor domácích a změnil skóre na nedostižných, ale přijatelných 0:3. Za tohoto stavu se už zápas prakticky jen dohrával a domácím se podařilo čtvrt hodinky před koncem přežít v rychlém sledu po sobě tři dobré příležitosti hostů. Nepodařilo se jim ale prolomit prokletí poslední pětiminutovky a i tentokrát si nechali dát ještě dvě branky. Konečné skóre 0:5 tak bylo trochu zbytečné, ale ne neobvyklé...



Sestavy


TJ Koněšín
R. Tvrdý [-] - Š. Dvořák [-] (27. P. Seifer [-] ) , O. Šibůrek [-] , T. Čermák [-] , R. Badura [-] , T. Konečný [-] , J. Meczl [-] (87. M. Slouka [-] ) , P. Zahradníček [-] , M. Konečný [-] (85. J. Bryja [-] ) , T. Brada [-] , M. Pokorný [-] (63. M. Ševčík [-] )

Sokol Výčapy
M. Semerád [-] - S. Renát [-] , M. Semerád [-] (82. D. Zmeškal [-] ) , J. Kopeček [-] (56. J. Jonáš [-] ) , L. Kašpárek [-] (80. R. Nikrmajer [-] ) , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] , T. Matoušek [-] , R. Kafka [-] , V. Nikrmajer [-] (67. J. Jeleček [-] ) , J. Dolák [-]

Hráči zápasu: T. Matoušek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: MACEK Ivo - VOBORNÝ Jiří, CHYTKA Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Čeká nás jedno z nejtěžších utkání podzimu. Výčapy jsou adepty na postup, avšak věřím, že se dokážeme na takový tým nahecovat a doma urvat vítězství.

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů