M. Sobotka 5. (p.)
J. Eliáš 11.
J. Hort 21.
J. Eliáš 51. (p.)
4:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť B doma vítězně s Hartvíkovicemi


Branky


5. M. Sobotka (p.) , 11. J. Eliáš , 21. J. Hort , 51. J. Eliáš (p.) - 33. M. Záviška , 87. M. Záviška
11

Náměšť B doma dokázala v souboji s Hartvíkovicemi zvítězit a posunula se blíže ke středu tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Do Náměště zavítaly Hartvíkovice. Domácí rezervní tým toužil po prvních podzimních bodech. Hartvíkovice na tom nebyly o moc lépe. Ty svůj první bod získali v minulém kole proti Lipníku. Na podzim loňského roku se oba týmy střetly v posledním kole také na hřišti Náměště, kde byl úspěšnější domácí celek po hubené výhře 1:0. Dal se tedy očekávat tuhý boj. Zápas se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí. Začátek utkání vyšel domácímu celků a hned v 5. minutě se jim naskytla příležitost zahrávat pokutový kop, který proměnil Michal Sobotka - 1:0. Domácí byli nadále při chutí a v 11. minutě zvyšoval na 2:0 Jiří Eliáš. A to stále ještě nebylo vše a ve 21. minutě byli hosté zralý na ručník, protože se zapsal do střelecké listiny Josef Hort a domácí měli na svém kontě již tři zářezy - 3:0. Až potom se hosté trochu oklepali a ve 33. minutě snižoval Michal Záviška - 3:1. Tak nakonec i skončila první půle a domácí šli do kabin mnohem veseleji. 

Domácí si výhru pohlídali

Začátek druhého poločasu vyšel opět lépe domácím, a v 51. minutě podruhé v zápase zahrávali pokutový kop, který tentokrát proměnil svou druhou brankou v zápase Jiří Eliáš - 4:1. Domácí pak v pohodě udržovali tříbrankové vedení, o které přišli až v 87. minutě zásluhou druhé branky v zápase, kterou vstřelil Michal Záviška a stanovil tak konečný výsledek na 4:2.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Eliáš Jiří, hráč: Dnešní utkání musím hodnotit kladně, protože slavíme výhru!!! Harťal doplatil na náš nástup do utkání, kdy jsme soupeře zaskočili třemi brankami v krátké době..Borci ale od Wilsonky nesložili zbraně a hlavně hrající legenda Mišák udával tempo odporu. Děkuji za férové utkání a přeji soupeři lepší výsledky!




Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
M. Kováč [-] - S. Sedlák [-] (54. J. Klíma [-] ) , V. Kopuletý [-] (24. F. Tomek [-] ) , J. Hort [-] , M. Sobotka [-] (74. M. Susa [-] ) , Z. Jonák [-] , M. Matoušek [-] , M. Preisner [-] , J. Eliáš [-] (58. M. Outulný [-] ) , M. Anna [-] , M. Veselý [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - T. Urbánek [-] (59. J. Melkes [-] ) , J. Sýkora [-] , M. Kafka [-] , D. Outulný [-] , M. Outulný [-] , D. Kopuletý [-] , M. Záviška [-] , M. Kopuletý [-] (74. J. Křehlík [-] ) , K. Sýkora [-] (59. J. Gottvald [-] ) , D. Horký [-]

ŽK: 53. M. Anna .
Hráči zápasu: J. Eliáš - M. Záviška .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - JÁN Jiří, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Harťál si odveze z Vícenic první letošní výhru.

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza