2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav v závěru urvala výhru


Branky


26. F. Macek , 87. P. Petz - 37. M. Kopuletý
10

Fotbalisté Hartvíkovic dlouho sahali ve Vladislavy po bodech, ale nakonec odjeli s prázdnou 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Vladislav přivítala na svém hřišti fotbalisty z Hartvíkovic, kteří v minulém kole podlehly Třebelovicím 3:0. Také v druhém venkovním zápase měly Hartvíkovice plnit roli outsidera. Vladislav navíc úvodní duel ve Studenci zvládla, když zvítězila 3:1. V loňské nedohrané sezóně dokázala Vladislav v Hartvíkovicích zvítězit v poměru 2:1. Zápas se hrál za velmi příjemného letního fotbalového počasí. Obě mužstva vyznávala kombinační hru, s tím rozdílem , že domácí drželi balón a hosté vychazeli z velice zabezpečené obrany do rychlých protiútoků. V první velké šanci se vyskytl domácí Macek, ale jeho únik skvěle zneškodnil brankář Chalupa. Ovšem domácí to nemuselo příliš mrzet, když ten samý hráč dorazil střelu zpoza vápna, kterou brankář vyrazil pouze před sebe. Hoste stihli do poločasové přestávky vyrovnat, když ve 37. minutě potrestal chybu v rozehrávce domácích Martin Kopuletý a vyrovnal na poločasových 1:1. 

Domácí v závěru rozhodli o své výhře

Ve druhé půli se domácí snažili překlonit vítezství na svoji stranu, což se jim paradoxne z rychleho brejku povedlo. A to až v 87. minutě Petru Petzovi, který rozradostnil domácí fanoušky a poslal domácí do vedení 2:1. Hosté si v úplném závěru vypracovali šanci k vyrovani, kterou však nevyužili. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Hoste hrali cely zapas z blogu, který jsne nemohli prekonat a kdyz uz se nam to povedlo pohoreli jsme na zakonceni, nakonec jsme i se stestim zvítězili




Sestavy


TJ Vladislav
P. Otruba [-] - L. Petz [-] , V. Paločko [-] , Z. Pokorný [-] - P. Ciprys [-] (63. P. Petz [-] ) , M. Nevoral [-] , D. Veleba [-] (86. M. Tůma [-] ) , J. Orálek [-] , F. Macek [-] - O. Krátký [-] (78. M. Hort [-] ) , P. Vyletěl [-] (90. K. Čihal [-] )

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Záviška [-] (30. M. Kopuletý [-] ) , M. Sýkora [-] , K. Sýkora [-] (46. V. Hadraba [-] ) , M. Kopuletý [-] , D. Horký [-] , D. Kopuletý [-] , J. Sýkora [-] (83. V. Rous [-] ) , D. Pipek [-] , D. Outulný [-] (46. M. Kafka [-] ) , M. Outulný [-]

ŽK: 66. P. Chalupa , 78. M. Outulný .
Hráči zápasu: L. Petz - M. Kopuletý .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - MARTÉNEK Aleš, MARTÉNEK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Vladislav má velmi silný tým. Ačkoli klukům z harťálu výhru přeji, jako expert si tipnu na domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích