3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník doma přehrál Třebelovice


Branky


11

Fotbalisté Lipníku díky skvělému úvodu porazili favorizované Třebelovice v poměru 3:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli skvělý úvod

Lipník přivítal na svém hřišti fotbalisty z Třebelovic, kteří by měli patřit k hlavním aspirantům postupu, což ukázal hned ve svém prvním zápase proti Hartvíkovicím, kdy zvítězily bezpečně 3:0. Lipník naopak získal na hřišti Blatnice jeden bod. V loňské nedohrané sezóně se radovali na půdě Lipníku právě Třebelovice, které měly být mírným favoritem. Zápas se hrál za velmi příjemného letního počasí. Již ve 3. minutě po chybě obrany se dostal k míči Jan Fňukal a zakončil k tyči - 1:0. V 8. minutě zahrávali hosté standartní situaci, Brabenec na vápně odvrátil a sólem přes půl hřiště se nádherně prosadil podruhé v zápase Jan Fňukal- 2:0. V 15. minutě se opět agilní Jan Fňukal dostal k míči, krásně za obranu poslal centr na Rudolfa Šťávu a ten chtěl přelobovat brankáře, ale ten reflexivním zákrokem byl proti. Ve 25. minutě vysunul Burian Rudolfa Šťávu a po jeho centru se dostal k zakončení Vala ale trefil pouze tyč. Ve 35. minutě se krásně prosadil rychlostně Rudolf Šťáva a střelou nedal brankáři žádnou šanci -3:0. 

 

 

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Ve druhé půli už moc šancí k vidění nebylo. Domácí poctivě bránili a hosté víceméně k ničemu nepustili, a tak všechny body zůstaly na domácím hřišti a Lipník obral o body jednoho z favoritů soutěže. 

 



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Hadraba Luděk, trenér: Výborný vstup do utkání, krom 3 vstřelených branek jsme ještě dvě velké šance nevyužili. V druhé půli jsme chtěli hlavně výsledek pohlídat a to se nám podařilo, takže spokojenost.




Sestavy


Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - L. Žák [-] , J. Brabenec [-] , P. Burian [-] , J. Burian [-] - R. Šťáva [-] (58. J. Svoboda [-] ) , T. Brabenec [-] (46. M. Jarý [-] ) , M. Vala [-] , M. Mašeja [-] (77. L. Šabata [-] ) , J. Fňukal [-] (85. M. Peštál [-] ) - J. Čtvrtníček [-] (67. T. Kalay [-] )

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - T. Brychta [-] , T. Bastl [-] , D. Janíček [-] (43. M. Havelka [-] ) , M. Máca [-] , M. Šmíd [-] , R. Jurka [-] , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , O. Jurka [-] , S. Michal [-]

ŽK: 59. M. Mašeja , 62. J. Čtvrtníček , 68. T. Kalay , 80. J. Fňukal - 55. S. Michal .
Hráči zápasu: F. Rohony - T. Brychta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - ŠIMKA Jaroslav, TRETERA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Třebelovice budou dle mého názoru také na špici tabulky a z Lipníku si odvezou všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

S jistotou kterou oplývá Nesiba v bráně,nemohu tipovat jinak, než-li na výhru Hostů. Jakýkoliv jiný výsledek by byl pro mě velkým překvapením.

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů