Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice si zastřílely i ve Studenci


10

Fotbalisté Myslibořic dokázali zvítězit i ve svém druhém zápase a to na hřišti Studence v poměru 1:7

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté třikrát udeřili

Zápas začal v poklidném tempu. V 6. minutě Macháček poslal dlouhý centr do velkého vápna domácích, tam Číhal Josef Matoušek, ale ve voleji zklamal. Ve 20. minutě přišla další šance Matouška, ale opět bez efektu. Ve  23. minutě Kučerňák starší prověřil pozornost brankáře hostů ze 40 metrů - míč skončil těsně nad bránou. Ve 25. minutě Rousek poslal kolmý centr do předu, Nejedlý zpracoval a udělal kličku. Jeho střelu však bravurně chytil Hruška. Z protiútoku dostal centrem šanci Josef Matoušek - prošel mezi stopery a po zemi zavěsil - 0:1. Ve 37. minutě hosté zahráli roh na krátko, následoval centr do vápna, přišla chyba domácí obrany, míč šel na Josefa Matouška a přízemní střela mířila do branky - 0:2. Ve  38. minutě Pavel Vejvoda prošel od vlastního velkého vápna až do šestnácky domácích, kde zaváhal a ztratil míč. Ve 44. minutě po několika přihrávkách skóroval Bohomil Mencák - 0:3.   

Hosté i po pauze úřadovali

V 52. minutě z levé strany Macháček poslal centr před bránu Pokorného a Josef Matoušek hlavou dal na 0:4. V 54. minutě opět Josef Matoušek po sprintu sám před bránou a střelou po zemi k tyči zvyšoval na 0:5. V 58. minutě po  krásné akci snížil Jan Holoubek na 1:5.  V 79. minutě Nazaril Chelepis dal na 1:6. Konečný účet podtrhl v 82. minutě opět střídající Chelepis  -1:7 . 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Studenec
Pokorný Pavel, trenér: Zápas začal v poklidném tempu Přesto hosté potom zabrali a zaslouženě zvítězili. Doufám, že se nám podaří zabodovat V dalším zápase.




Sestavy


TJ Sokol Studenec
L. Pokorný [-] - V. Kučerňák [-] , M. Nováček [-] (65. F. Komárek [-] ) , T. Nejedlý [-] , R. Kryštof [-] (38. J. Holoubek [-] ) , P. Rousek [-] , K. Mrňa [-] , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , M. Chalupa [-] (46. R. Turoň [-] ) , L. Matějek [-] (78. M. Kříž [-] )

TJ Myslibořice
M. Hruška [-] - L. Macháček [-] , V. Čapoun [-] (31. B. Mencák [-] ) , O. Dufek [-] (14. F. Hvězda [-] ) , L. Svoboda [-] (65. N. Chelepis [-] ) , M. Ludvík [-] (78. J. Nevoral [-] ) , J. Horák [-] , J. Matoušek [-] (86. M. Ciešlak [-] ) , D. Kunčík [-] , P. Vejvoda [-] , T. Kratochvíl [-]

ŽK: 69. J. Strnad - 39. B. Mencák , 86. P. Vejvoda .
Hráči zápasu: J. Matoušek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - KRYŠTOF Radek, ČAPOUN Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Myslibořice začaly sezónu výhrou a na ní navážou i ve druhém zápase.

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů