1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2020 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav veze výhru ze Studence


Branky


7

Fotbalisté Vladislavi splnili roli favorita a odvezli si všechny body ze Studence 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Domácí nastoupili  k fotbalovému utkání po devíti měsících a jednom týdnu a bylo to znát i na jejich výkonu. Dlouho se rozkoukávali. Vladislav byla herně daleko lepší. V 17. minutě útok hostů si 2x narazil míč, střela z velkého vápna k levé tyči, Hrůza 0:1. Ve 24. minutě po chybě obrany domácích se k míči dostal Vyletěl, střela z úhlu po zemi a hosté vedli 0:2.  Ve 25. minutě střela Mrně z 20-ti metrů šla přímo na brankáře, který s problémy míč chytil. Ve 33. minutě Mrňa po pravé straně zatáhl, centr před bránu, v chaosu se Strnad dostal skoro ke střele, ale míč šel mimo. Ve 42. minutě Matějek zatáhl míč po pravé straně, centr na levou stranu přes celé hřiště, míč si zpracoval Strnad, který namazal Nejedlému, který skóroval a snížil na 1:2. Ve 43. minutě po faulu na hranici velkého vápna trestný kop zahrávala Vladislav, ale střela šla mimo bránu. Ve 44. minutě pokus Petze  z 15-ti metrů Pokorný robinsonádou chytil. 

Hosté si výhru pohlídali

Ve 48. minutě Mezlík nachystal míč Strnadovi, střela se ale nepovedla. V 79. minutě báčko útočníků z Vladislavy v šestnátce domácích - Petz P. 1:3. V 83. minutě Vladislav zahrávala trestný kop z 25-ti metrů, ale Chalupa těsně nad. V 84. minutě přišel pokus Petze P. nevyšel. V 86. minutě Orálek namazal Petzovi, kterému střelu Pokorný vyrazil na roh. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Studenec
Pokorný Pavel, trenér: Nastoupili jsme k fotbalovému utkání po devíti měsících a jednom týdnu a bylo to znát i na našem výkonu, což stačilo hostům na výhru




Sestavy


TJ Sokol Studenec
L. Pokorný [-] - M. Nováček [-] (32. J. Strnad [-] ) , T. Nejedlý [-] (82. M. Kříž [-] ) , R. Kryštof [-] (45. R. Turoň [-] ) , P. Rousek [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , V. Kučerňák [-] , M. Chalupa [-] , R. Mezlík [-] , L. Matějek [-]

TJ Vladislav
J. Nejerál [-] - M. Chalupa [-] , P. Otruba [-] , L. Petz [-] - F. Macek [-] (68. M. Nevoral [-] ) , D. Veleba [-] , J. Orálek [-] , P. Ciprys [-] (85. R. Veškrna [-] ) , J. Hrůza [-] (20. V. Paločko [-] ) - P. Vyletěl [-] (80. Z. Pokorný [-] ) , O. Krátký [-] (60. P. Petz [-] )

ŽK: 32. J. Holoubek , 80. M. Chalupa - 32. P. Vyletěl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - KRYŠTOF Radek, MARTÉNEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Vladislav bude v tomto zápase mírným favoritem a také toho využije k zisku tří bodů.

Tip: výhra domácích