Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2020 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy doma nezaváhaly


Branky


7

Výčapy dokázaly v úvodním zápase splnit roli favorita a zvítězily díky zlepšené druhé půli nad rezervou Náměště 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Jedním ze šlágrů úvodního kola měl být zápas mezi Výčapy a rezervou Náměště. Výčapy měly loňskou sezónu dobře rozjetou, když vyhrály podzimní část před Třebelovicemi zásluhou lepšího skóre. Také Náměšť mohla být se svým šestým místem určitě spokojená. Loňské podzimní měření sil vyznělo lépe pro Výčapy, které dokázaly v Náměšti zvítězit poměrně snadno 3:0. Zápas se odehrál tak jako většina utkání ve velmi extrémně letních podmínkách. Oba celky si na začátku zápasu hlídaly útočné hrozby svých protějšků. Když už se ale oba týmy k některé střele odvážil, tak jak domácí gólman V tak i hostující brankář žádný střelecký pokus jednoho či onoho celku za svá záda nepustil. Diváci se tak za celý první poločas žádné branky nedočkali, a tak odcházel oba týmy za stavu 0:0 do kabin.  Zápas byl tak zcela otevřený a vše tak měl rozhodnout až druhý poločas.

Domácí se po pauze rozstříleli

Ve druhé půli už ale domácí favorit zabral a hned v 51. minutě poslal domácí do vedení střídající Libor Kašpárek - 1:0. Domácí byli nadále aktivnější a v 60. minutě navýšil skóre Jan Dolák - 2:0. V 70. minutě sice vykřesal hostům naději Marek Stachovič - 2:1, ale dramatickou koncovku zamítnul v 77. minutě Ondřej Pánek, který stanovil konečné skóre zápasu na 3:1.



Ohlasy k zápasu


Sokol Výčapy
Lukáš Jeleček, hráč: Začátek sezóny byl v prvním poločase z naší strany vlažnější, ale ve druhé půli se naše hra zlepšila a všechny body tak zůstaly na domácím hřišti, za což jsme rádi.




Sestavy


Sokol Výčapy
M. Semerád [-] - S. Renát [-] (46. J. Pecka [-] ) , M. Semerád [-] (76. L. Jeleček [-] ) , J. Kopeček [-] , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] (67. R. Zmeškal [-] ) , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , N. Kuchera [-] (46. L. Kašpárek [-] ) , V. Nikrmajer [-] (46. J. Jeleček [-] ) , J. Dolák [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
M. Sobotka [-] - M. Susa [-] , M. Stachovič [-] (77. V. Kopuletý [-] ) , J. Pospíšil [-] , M. Veselý [-] , J. Tomek [-] , F. Tomek [-] (52. M. Anna [-] ) , M. Matoušek [-] , J. Eliáš [-] , M. Outulný [-] , M. Štolfa [-]

ŽK: 85. J. Pecka - 80. V. Kopuletý .
Hráči zápasu: O. Pánek - J. Pospíšil .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - BULÍN Filip, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Zápas by měl přinést vyrovnanou podívanou, přesto se budou radovat domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích